5 milioane de euro investitie Cinema City intr-un multiplex la Ramnicu Valcea
Miercuri, 09 Mai 2018
 

Credit: Cinema City / PR | RAN Events

Cu un total de  26 de multiplexuri cu un total de 237 de sali, in 19 orase din tara, investitia Cinema City la Ramnicu Valcea  cuprinde 6 sali, cu un numar total de peste 1.052 locuri, fiind realizata de Cinema City Romania impreuna cu NEPI Rockcastle, dezvoltatorul centrului comercial.

adplayers. info

Dupa ce la finalul lui 2017 a aniversat 10 ani in Romania, Cinema City continua si in 2018 sa le aduca romanilor cele mai bune experiente cinematografice, deschizand in Shopping City Ramnicu Valcea cel de-al 26-lea multiplex din tara noastra si al 6-lea din regiunea Olteniei.

Noul cinema din Ramnicu Valcea cuprinde 6 sali, cu un numar total de peste 1.052 locuri. Valoarea investitiei in acest multiplex este de 5 milioane de euro, fiind realizata de Cinema City Romania impreuna cu NEPI Rockcastle, dezvoltatorul centrului comercial.

„De peste 10 ani, Cinema City s-a dedicat continuu scrierii unei povesti in centrul careia protagonistul a fost, intotdeauna, spectatorul de cinema. Iar deschiderea multiplexului din Ramnicu Valcea reprezinta inca un capitol frumos din istoria brandului in Romania” spune Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania.

„Credem cu tarie in a le oferi iubitorilor de film experiente de top, iar motto-ul nostru este unul pe cat de simplu, pe atat de puternic: Cinema City este cel mai bun loc unde poti viziona un film. In plus, dupa cum spunea si Mooky Greidinger, CEO-ul Cineworld, lumea devine din ce in ce mai conectata, iar culturile se intrepatrund. Si acest lucru reprezinta o oportunitate esentiala pentru noi de a le oferi spectatorilor sansa de a viziona in cele mai bune conditii atat productii locale, cat si o varietate cat mai mare de filme din intreaga lume”, a mai spus managerul de marketing Cinema City Romania.

Incepand din momentul intrarii pe piata noastra, Cinema City – cel mai mare operator de cinematografe din Romania si parte din Cineworld Group – si-a luat angajamentul de a recrea si a dezvolta infrastructura de cinema. Mooky Greidinger, CEO-ul Cineworld, a inteles inca de atunci potentialul urias de crestere al Romaniei, pornind de la numarul de locuitori si pasiunea acestora pentru filme.

De la primul cinema in 1930 in Haifa (Israel), la Cineworld Group

Greidinger provine dintr-o familie cu traditie in domeniu, bunicul sau deschizand primul cinema in 1930 in Haifa (Israel), urmat apoi de deschiderea in 1982 a primului multiplex in Israel. Incepand din 1997, business-ul s-a extins treptat in Europa, operand acum cinematografe in Regatul Unit, Irlanda, Polonia, Romania, Ungaria, Cehia, Bulgaria si Slovacia. 

Recent, grupul Cineworld a preluat lantul american Regal Cinemas, in urma unei achizitii in valoare de 3,6 miliarde de dolari, creand, astfel, cel de-al doilea cel mai mare operator de cinematografe din lume, acoperind o piata de aproximativ 500 milioane de persoane si fiind prezent in 10 tari, cu peste 9,500 de sali de cinema in Europa, Israel si SUA.

Dupa cum spunea Mooky Greidinger,  pentru fiecare dintre aceste sali de cinema, in care pot rula, cumulat, in jur de 14 milioane de show-uri pe an, nivelul calitatii serviciilor oferite trebuie sa fie mereu acelasi. Toate proiectiile trebuie sa inceapa la timp, imaginea si sunetul trebuie sa fie cele mai bune, scaunele trebuie sa fie confortabile, iar salile de cinema trebuie sa fie curate.

Fie ca este vorba despre multiplexuri din Londra, Praga, Tel Aviv, New York sau, mai nou, Ramnicu Valcea, intotdeauna se pune accent cu adevarat pe structura si ambianta salilor de cinema, pe tehnologiile de ultima generatie folosite, precum si pe servicii de calitate inca din primul moment in care ai pasit in cinema.

26 de multiplexuri cu un total de 237 de sali, in 19 orase din tara

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe pe plan mondial. Compania are 26 de multiplexuri cu un total de 237 de sali, in 19 orase din tara: Bucuresti, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Constanta, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galati, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures si Timisoara.

Mai mult in Media
entertainment, PR


PUBLICITATE: