5 Mil. EUR de plata la TVR. Postul public renunta la Splendid Media.
Miercuri, 28 Septembrie 2011
 (AdPlayers, Iulian Toma)

TVR renunta la Splendid Media de la sfarsitul lunii septembrie. Potrivit unei informari a postului public, incepand cu 1 octombrie 2011, de gestionarea spatiului de publicitate al TVR se va ocupa Directia de Marketing si Vanzari din cadrul TVR.

Oficialii TVR nu au putut fi contactati in cursul zilei de astazi pentru a comenta motivele divortului. Din informatiile AdPlayers, acestea sunt legate de volumul mare de datorii al regiei catre postul public de televiziune care se ridica la aproximativ 5 Mil. EUR.

Potrivit informarii TVR, postul public a incheiat cu Splendid Media o tranzactie ce stabileste un calendar de stingere a obligatiilor intre parti si modul cum se va face transferul de contracte de la regia de publicitate la Directia de Marketing si Vanzari a TVR. Documentul stabileste plata esalonata a datoriilor regiei Splendid Media catre TVR, o parte dintre acestea urmand a fi platite pana la sfarsitul anului 2011, iar restul - pana la jumatatea anului viitor.

Aflata la cel de-al doilea mandat de gestionare a spatiului tv, online si teletext al Televiziunii Romane, colaborarea cu Splendid Media a inceput in 2005, cand regia a castigat licitatia organizata de postul public de televiziune. In 2009, in urma unei selectii de oferte, Televiziunea Romana a decis continuarea colaborarii cu Splendid Media, pentru urmatorii trei ani.



PUBLICITATE: