19 milioane de exemplare. Cea mai bine vanduta carte despre sarcina, in Romania la Editura Trei
Luni, 29 Octombrie 2018

 

Credit. Editura Trei / Fabrica de PR 

Vanduta in peste 19 milioane de exemplare in intreaga lume, La ce sa te astepti cand esti insarcinata de Heidi Murkoff, publicata de Lifestyle Publishing, parte a Grupului editorial Trei este considerata cea mai complexa si updatata carte despre sarcina

adplayers.info

Vanduta in peste 19 milioane de exemplare in intreaga lume, La ce sa te astepti cand esti insarcinata de Heidi Murkoff, publicata de Lifestyle Publishing, parte a Grupului editorial Trei este considerata cea mai complexa si updatata carte despre sarcina. Inspirata de transformarile de zi cu zi ale autoarei din perioada in care a fost insarcinata, cartea raspunde tuturor intrebarilor pe care si le-ar putea pune o femeie gravida, anunta responsabilii de relatii publice ai editurii .

De altfel, acesta a fost si scopul declarat al autoarei, acela de a oferi un material complet de informare pentru viitoarele mamici, tocmai din cauza faptului ca ea nu a gasit nimic care sa o ajute in acea perioada derutanta.

„Am cautat prin carti (singura sursa de informare disponibila pe atunci, inainte de aparitia motoare¬lor de cautare) raspunsuri la intrebarile mele, am cautat sa mi calmez nelinistile, am cautat o mana intinsa de care sa ma prind, un umar pe care sa plang, un glas care sa mi vorbeasca bland si sa ma incurajeze pe parcursul acestei calatorii inedite si derutante in care porniseram eu si Erik”, spune Heidi Murkoff.

„Am citit si am tot citit, dar nu am gasit nimic din ceea ce aveam aman¬doi nevoie disperata sa aflam: la ce sa ne asteptam cand asteptam un copil. Asa ca am scris o carte — terminand manuscrisul pentru „La ce sa te astepti cand esti insarcinata”, cu numai doua ore inainte sa intru in travaliu cu copilul care a inspirat toate aceste lucruri, Emma”, continua autoarea seria marturisirilor legate de motivele care au determinat-o sa scrie aceasta carte, chiar in introducerea cartii.

Aflata la a cincea reeditare, cartea prezinta evolutia saptamanala a bebelusului pe parcursul celor noua luni de sarcina, beneficiind de cele mai recente descoperiri medicale, toate prezentate intr-o maniera cat se poate de clara si de usor de inteles. Aceasta a cincea editie este plina de informatii medicale verificate, sfaturi practice, observatii si sugestii usor de aplicat.

Ce e nou in aceasta carte? ne lamureste chiar autoarea: „Multe, de la un cap la altul (…) Vei gasi noi casete de texte „pentru tati! (…)Este prezentata si actualizata, desigur, intreaga baza de date medicale: cele mai recente informatii despre ecografiile si diagnosticele prenatale, despre ce medicamente sunt sigure in timpul sarcinii (inclusive antidepresive). (…)Se vorbeste pe larg despre alimentatia gravidei, inclusive despre dieta paleolitica, raw vegana, cea cu sucuri, cu verdeturi, dieta organica si cea cu alimente sanatoase. (…) Sunt, pur si simplu, tone de informatii pentru oricine  urmeaza sa aiba un copil”, promite autoarea cartii care a devenit o adevarata biblie pentru femeile insarcinate din intreaga lume.

Dupa succesul inregistrat de volumul La ce sa te astepti cand esti insarcinata, care a vorbit practic de la sine despre nevoia existentei unei astfel de carti, Heidi Murkoff  a continuat sa ofere sprijin proaspetelor mamici si a scris La ce sa te astepti in primul an de viata, publicata in Romania tot la Lyfestyle Publishing, parte a grupului editorial Trei. Cartea s-a bucurat de un succes rasunator, fiind vanduta in peste 10 milioane de exemplare in toata lumea, devenind noua biblie a bebelusilor. 

„La ce sa te astepti in primul an de viata” este un ghid complet cu informatii utile in primul an de viata al bebelusului, astfel incat cresterea acestuia sa fie pentru parinti cat mai putin stresanta cu putinta si lipsita de griji inutile.

 Mai mult in Media, Educatie, Carte


PUBLICITATE: