16.000 de locatii pentru postere indoor 1,20 x 0,75 metri in scara blocului la Elevate
Miercuri, 28 Mai 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Incepand din aceasta luna, Elevate vinde 16.000 de locatii pentru postere amplasate in spatii indoor de mari dimensiuni in scarile de bloc. Potrivit companiei, publicul estimat al retelei de postere indoor in scara blocului este de aproximativ 1,3 Milioane de persoane.

 

Amplasate in 16 orase din tara, reteaua de publicitate in lift careia i se adauga posterele indoor in scara blocului este rezultatul colaborarii prin care Elevate reprezinta la vanzare Afisul orasului meu, o retea nationala de panotaj publicitar in scari de bloc. Potrivit companiei, serviciul este compatibil cu Elevate, reprezentand un serviciu complementar pe nisa VCTH (very close to home).

 

De la 5,000 de euro pe oras

„Putem vinde formatul 1,20x0,75 metri, dimensiunea maxima a afisaului, dar si formate A3 spune. O campanie pe oras pleaca, in medie, de la 5000 de euro si include 1000 de locatii amplasate in 16 orase din tara” a afirmat, pentru AdPlayers, Tudor Maxim, Director General Elevate. „Practica este sa vindem integral un oras, iar strategia este sa vindem trimestrial. Primele comenzi le asteptam in aceasta vara pentru toamna”.

 

Afisele din scarile de bloc au dimensiuni mari, de 1,2 X 0, 75 metri. Sunt amplasate in zona avizierului sau a cutiilor postale. Pe langa reclame, afisele au o sectiune dedicata informatiilor utile. Conceptul original de afisare este inregistrat la OSIM si este valorificat in exclusivitate de Afisul orasului meu si partenerul sau, Elevate Media. Reprezentantii de vanzari Elevate spun ca serviciul este foarte potrivit pentru promovarea bunurilor de larg consum, a marilor retaileri si a bancilor.

 

 „Prin aceasta oferta noua aducem pe indoor audienta comparabila cu cea din publicitatea stradala, in conditii de receptare nedistorsionata. Toate acestea la cel mai scazut pret pe mie din publicitatea indoor”, a mai spus oficialul Elevate.

 

AdPlayersPROFILE Elevate

Reteaua de postere indoor „Afisul orasului meu” are 7 ani de experienta in panotajul publicitar in scari de bloc. Compania a fost lansata in Cluj, ajungand in prezent la o retea de 16 orase si posibilitatea de a extindere in functie de solicitarile clientilor, oferind servicii complete de montare, monitorizare si intretinere a afiselor.

 

Infiintata in urma cu trei ani, compania nationala de publcitate indoor Elevate ( www.elevate.ro ) este initiator al conceptului de publicitate in lift din Romania. Compania este membru fondator al Asociatiei Romane de Indoor Advertising. Elevate acopera in prezent peste 2000 de lifturi „publicitare” amplasate in zone rezidentiale si cladiri de birouri din Bucuresti si 10 mari orase din tara.


PUBLICITATE: