1 milion de euro pentru integrarea diviziei de business Realitatea-Catavencu
Miercuri, 04 Februarie 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Realitatea-Catavencu a investit aproximativ un milion de euro in procesul de integrare a celor trei redactii, The Money Channel, Business Standard si Money Express, brandurile Diviziei Business Media a grupului, se anunta intr-o informare trimsa AdPlayers.

Potrivit comunicarii, mutarea celor trei redactii impreuna face parte din strategia de business a diviziei si are drept scop transformarea acesteia intr-o entitate complet integrata, pornind de la targetul comun caruia cele trei produse media se adreseaza.

“ Integrarea celor trei redactii ale diviziei are drept scop in primul rand o eficientizare a fluxurilor operationale si de lucru. Noi functionam deja ca o echipa, dar in acest moment, cu toate redactiile in acelasi loc, suntem cu adevarat o forta, fapt ce se va vedea pe viitor atat la nivel de continut cat si la nivel de proiecte.”, declara Sorin Freciu, Director Divizie Business Media Realitatea-Catavencu. „Intreaga operatiune de mutare si investitiile s-au ridicat la aproximativ 1 milion de euro.

Potrivit reprezentantilor Realitatea Catavencu, redactia The Money Channel a fost relocata in Casa Presei Libere, langa redactiile Business Standard si Money Express, postul de televiziune beneficiind, incepand cu aceasta aceasta saptamana, de un nou studio, dotat cu aparatura performanta, cu o acustica imbunatatita, noi grupuri de montaj si decoruri. Noul studio The Money Channel are 12 platouri de filmare, spatiul fiind astfel construit incat sa permita cadre variate si cat mai dinamice. Ecranele video se intind pe o suprafata de 20mp, pe care vor putea fi afisate o serie de transmisiuni in direct. astfel incat informatia sa ajunga cat mai repede la publicul interesat. 


PUBLICITATE: