1 din 8 romani din publicul TV national au urmarit decizia juriului TVR Vedeta populara
Luni, 23 Octombrie 2017

Credit: TVR. Foto: Doru Ochea

Prima editie a concursului de talente dedicat interpretilor de folclor amatori care va fi premiat cu 100.000 de lei a fost urmarit duminica, 22 octombrie, intre orel 21-23 de o medie de 1 din 14 telespectatori din publicul TV urban, respectiv 1 din 13 din publicul national.

adplayers.info

1 din 8 romani din publicul TV national au urmarit decizia juriului TVR „Vedeta populara”. In momentul anuntarii primului semifinalist al concursului, 829.000 de telespectatori urmareau la TVR 1 decizia juriului (rating 4,6%, share 12,8% la nivel national).

Prima editie a concursului de talente dedicat interpretilor de folclor amatori ce va fi premiat cu 100.000 de lei a fost urmarit duminica, 22 octombrie, intre orele 21-23 de o medie de 1 din 14 telespectatori din publicul TV urban. Productia a plasat TVR 1 pe locul patru, la nivel urban, pe acest interval orar, cu un rating de 3,3% si o cota de piata de 6,9% (emisiunea fost urmarita, in medie, la nivel urban de peste 300 de mii de romani).

Pe targetul national, show-ul difuzat de TVR 1 a fost urmarit in medie de peste 600 de mii de telespectatori, asigurandu-si locul cinci intre celelalte televiziuni, cu un rating de 3.4% si o cota de piata de 7,2% (1 din 13 romani).

Talent show-ul „Vedeta populara”, cea mai noua emisiune-concurs de la TVR, si-a aflat, duminica seara, primul semifinalist. Din 22 octombrie, 54 de pasionati de folclor vor urca pe scena sa concureze pentru titlul de Vedeta populara si premiul pus la bataie. La finalul fiecarei editii se califica un singur concurent pentru etapele urmatoare ale concursului: semifinala si finala.

Evolutiile pe scena vor fi notate de juriul format din Grigore Lese, una dintre cele mai respectate voci ale culturii noastre traditionale, poetul Mircea Dinescu, interpretii de muzica populara Laura Lavric si Constantin Enceanu si realizatoarea TVR Elise Stan.

Mai mult in Media, TV


PUBLICITATE: