Top Ads of The World din Romania: “Opreste barbaria, Salveaza Ciocarlia" si “Orchestra Simfonica de la Bucuresti la Therme"
Marti, 15 Martie 2016

Printre cele mai populare campanii din Romania la Ads Of The World se numara “Opreste barbaria, Salveaza Ciocarlia” de Jazz Communication si Rogalski Damaschin PR si “Orchestra Simfonica de la Bucuresti la Therme” de Rogalski Damaschin PR pentru Therme

adplayers. info

Romanii ridica stacheta in campaniile de comunicare pe cunoscuta resursa de recunoastere a creativitatii Ads of The World. Doua proiecte din Romania tin prima pagina a celor mai bune campanii de comunicare din lume in 2015.

Astfel, campania  “Opreste barbaria, Salveaza Ciocarlia”, initiata de Societatea Ornitologica Romana si Federatia Coalitia Natura 2000 Romania cu sprijinul Jazz Communication, Rogalski Damaschin Public Relations, Film Factor si Pukka s-a clasat pe locul 11 in topul celor mai creative campanii la Ads of The World in 2015.


Proiect: Salveaza Ciocarlia  Online  Romania  Public Interest, NGO  Jazz

Advertising Agency: Jazz, Bucharest, Romania

Creative Director: Valentin Suciu

Group Creative Director: Andreea Ghenoiu

Art Director: Raluca Matei

Copywriters: Andreea Ghenoiu, Valentin Suciu

Illustrator: Mario Nicolae

Additional credits: Octavian Belintan, Irina Pencea, Tino Furtuna, Andreea Ilie, Sierra String Quartet“Orchestra Simfonica de la Bucuresti la Therme” 


In clasamentul celor mai creative comunicari se mai situeaza si Orchestra Simfonica de la Bucresti la Therme Bucharest. Proiectul este semnat tot de Rogalski Damaschin Public Relations, de aceasta data insa pentru complexul Therme, unul dintre cele mai mediatizate locuri de petrecere a timpului liber in Romania, din ultima vreme.

Project: Therme Bucharest,  Ambient,  Romania,  Recreation, Leisure, Sports

Advertising Agency: Rogalski Damaschin Public Relations

Creative Directors: Alina Damaschin, Eliza Rogalski

Director: Goran Mihailov

Additional credits: Studio Set, The Bucharest Symphony Orchestra

Despre cele mai bune campanii ale anului, pe Ads of The World

"Salveaza Ciocarlia" pe Ads of The World

"Orchestra Simfonica de la Bucuresti la Therme" pe Ads Of The World

Despre Rogalski Damaschin Public Relations

Mai mult in Festival


PUBLICITATE: