Theatrum. Prima aplicatie mobila dedicata exclusiv teatrului din Romania
Joi, 24 Noiembrie 2022

 

Scopul lansarii aplicatiei este identificarea si rezervarea facila de catre cei interesati, cu doar cateva clickuri, a spectacolelor de teatru disponibile in perioada imediat urmatoare, in mai multe teatre din Romania si reuneste sute de artisti, teatre si spectacole din toata tara, fiind disponibila atat pe sistemele de operare Android, cat si pe iOS.

AdPlayers. info

Theatrum.ro, platforma de teatru care reuneste sute de artisti, teatre si spectacole din toata tara, si-a lansat propria aplicatie mobila, disponibila atat pe sistemele de operare Android, cat si pe iOS, anunta initiatorii proiectului.

Scopul lansarii aplicatiei este identificarea si rezervarea facila de catre cei interesati, cu doar cateva clickuri, a spectacolelor de teatru disponibile in perioada imediat urmatoare, in mai multe teatre din Romania.

Theatrum.ro este un proiect independent, lansat de trei antreprenori romani, Andrei David, Valentin Bora si Tiberiu Mercurian, in vara anului 2020, sub motto-ul “Totul despre teatru intr-un singur loc”.

“Aplicatia le permite utilizatorilor sa vizualizeze, intr-un singur loc, programul teatrelor din Romania, iar celor care au cont, sa urmareasca artistii si spectacolele favorite, prin intermediul notificarilor. Notificarile pot fi personalizate in functie de preferintele fiecarui utilizator”, a declarat Andrei David, unul dintre initiatorii proiectului.

Pasionatii de teatru pot descarca aplicatia fara a avea nevoie de cont, accesand unul din Play Store

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.theatrum.app&gl=RO  

Sau in in App Store:                                   
https://apps.apple.com/ro/app/theatrum/id1631160433  

 “Proiectul Theatrum.ro a fost gandit ca o platforma care sa ajute iubitorii de teatru sa gaseasca rapid si usor spectacolele cele mai recente la care vor sa mearga si sa imbunatateasca experienta online a publicului iubitor de teatru, unul dintre obiectivele principale ale proiectului nostru fiind cresterea consumului de teatru la nivel national”, a completat Valentin Bora.

Pe langa functionalitatea de a identifica spectacolele, platforma reprezinta, in prezent, cea mai mare baza de date de actori, regizori si scenaristi, impreuna cu informatii despre acestia.

De asemenea, Theatrum.ro gazduieste in prezent sute de spectacole de la 54 de teatre din Romania, din 24 de orase, aflandu-se in permanenta dezvoltare. Pe theatrum.ro sunt listate spectacolele a 26 de teatre din Bucuresti.

Mai mult in Digital, Entertainment, Cultura, Eveniment


PUBLICITATE: