Teatrului Vienez de Copii incurajeaza abilitatile de comunicare ale celor mici
Marti, 24 Noiembrie 2015
 adplayers. info

Teatrului Vienez de Copii incurajeaza abilitatile de comunicare ale copiilor. Fondat de catre Sylvia Rotter, proiectul a fost gandit cu scopul de a trezi fascinatia pentru marea literatura si teatru si de a imbunatati abilitatile de comunicare ale copiilor si adolescentilor cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani


“Pentru viitor avem nevoie de tineri prezenti din punct de vedere social, cu abilitati de comunicare si multa motivatie”, spun initiatorii si promotorii proiectului. “Obiectivele noastre: educatie, dezvoltare personala, o alternativa sanatoasa pentru timpul liber al copiilor. De aceea activitatea principala a Teatrului Vienez de Copii consta in acest proiect pe care l-am denumit „Copiii pe scena”.

Desfasurat in cadrul proiectului “Copii pe Scena 2015”, cea mai recenta dintre reprezentatii, spectacolul „Școlarii neastamparati” dupa Johann Nestroy, a avut loc la Bucuresti, in premiera nationala, fiind prezentat publicului intr-o mini-stagiune de 10 spectacole jucate de tinerii “actori”, in perioada 23 octombrie - 22 noiembrie 2015.  Evenimentul a avut loc in Centrul vechi al capitalei, la Teatrul de pe Lipscani, din strada Lipscani nr. 53, sub Patronajul E.S. Ambasador al Republicii Austria la Bucuresti, Gerhard Reiweger.

Sponsorii care au facut posibile proiectele Teatrului Vienez de Copii, inclusiv “Copiii pe scena – 2015”, sunt UNIQA Asigurari, NHR AGROPARTNERS, VA Intertrading, BNP Paribas, Pallex, Schenker. Partenerii care au acordat un sprijin permanent proiectului se numara Cohn&Jansen JWT, Mazars, Teatrul de pe Lipscani, Tarom,TVR,  Radio Romania Cultural, Radio Romania. 


Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: