Speakeri de top in marketingul de continut din UK si Romania la WeContent
Joi, 18 Octombrie 2018

Credit: WeContent.ro

Cea mai relevanta conferinta de content marketing din Romania, potrivit organizatorilor, WeContent reuneste speakeri de top din tara si din Regatul Unit si va avea loc pe 1 noiembrie 2018, la Movieplex din cadrul Plaza Mall

adplayers.info

WeContent, cea mai relevanta conferinta de content marketing din Romania, potrivit organizatorilor, reuneste speakeri de top din tara si din UK. Printre invitatii care vor sustine sesiuni de prezentare se numara specialistii britanici Jon Burkhart – Fondator al TBC Global, Jon Mowat – Managing Director al Hurricane Media, Sonja Jefferson – Content marketing consultant and trainer la Valuable Content.

Evenimentul va avea loc pe 1 noiembrie 2018, la Movieplex din cadrul Plaza Mall, unde sunt asteptati specialisti din domeniul marketingului, comunicarii si PR-ului, copywriteri si content writeri, dar si antreprenori interesati sa acceseze informatii actuale si relevante de la leaderii industriei.

Aflat la prima editie, WeContent isi propune sa creeze o comunitate de specialisti care impartasesc aceeasi viziune asupra viitorului in marketing. Acestui demers s-a alaturat si agentia de SEO DWF pe blogul careia puteti gasi resurse importante legate de content advertising si strategie de continut.

Agenda evenimentului contine, pe langa invitatii din UK, si nume importante din industria de marketing din Romania: Mihai Holhos – Fondator al Dozei de Has & Viral Studios, Laurentiu Dumitrescu – Managing partner la Digital Star si Alex Dona – Managing partner la Times New Roman.

Speakerii WeContent vor oferi publicului toate detaliile necesare formularii unei strategii de content de succes, dar si informatii despre canale de promovare, tendinte si tehnologii, storytelling si optimizare SEO. Agenda WeContent este completata, in cea de a doua zi a evenimentului, cu workshop-uri sustinute de Jon Burkhart (How To Grow Brands With Your Big Brain Not Budget) si Sonja Jefferson (How to develop a valuable content marketing strategy that leads to sales and growth).

“Am observat in interactiunile de business din ultimii ani o concentrare tot mai mare a brandurilor pe content marketing. WeContent vine ca un raspuns la nevoile specialistilor din domeniu si a antreprenorilor, de a accesa informatii de la leaderii industriei si de a fi la curent cu tendintele. De asemenea, credem in puterea comunitatii de a schimba lucrurile, asa ca ne dorim sa construim in jurul conferintei una care creeaza continut valoros”, a spus Constantin Stanciu, co-fondator Upgrader si organizator WeContent.

Mai multe despre agenda, speakeri si rezervarea de locuri, pe pagina evenimentului wecontent.ro.

Mai mult in Digital, Eveniment, Content Marketing, Marketing de Continut,


PUBLICITATE: