Skoda recidiveaza cu o noua premiera Live Mondiala. Noul SUV Compact SKODA KAROQ.
Miercuri, 17 Mai 2017


Intr-o noua premiera Live Mondiala pentru lansarea unui model, ŠKODA isi prezinta noul SUV Compact Karoq, joi 18 mai 2017, incepand cu ora 19.00 CET la Stockholm, 20.00 la Bucuresti.

http://www.skoda.ro/noutati/premiera-mondiala-skoda-karoq

https://www.facebook.com/skoda.ro/

adplayers. Iulian Toma

Dupa lansarea Live Mondiala de la inceputul anului pentru modele Skoda Octavia si Skoda Octavia RS, Skoda Auto face lansarea Live Mondiala pentru noul model Skoda Karoq. Noul SUV compact va fi prezentat, joi 18 mai 2017, la Stockholm. Premiera va fi transmisa prin live stream incepand cu ora 19.00 CET, ora 20.00 la Bucuresti.

Prezentarea, care va dura aproximativ 45 de minute, poate fi urmarita ca live stream pe ŠKODA Storyboard. De asemenea, cei care isi doresc sa vada lansarea monmdiala, pot urmari livestream pe paginile de Intrernet Skoda.ro si Facebook Skoda , la urmatoarele adrese.

http://www.skoda.ro/noutati/premiera-mondiala-skoda-karoq

https://www.facebook.com/skoda.ro/


Cu un design emotional si dinamic, la care se adauga numeroase elemente cristaline, potrivit reprezentantilor marcii, noul model SUV compact ŠKODA KAROQ reflecta, pe deplin noul limbajul de design al modelelor SUV ŠKODA.

Cu vanzari de peste 1 Milion de automobile in 2016, ŠKODA AUTO este unul dintre producatorii auto cu cea mai indelungata istorie din lume. Compania a fost infiintata in anul 1895, in perioada de inceput a industriei auto. Pana in ziua de azi, sediul companiei a ramas la Mladá Boleslav. In prezent, producstaorul ofera gamele de modele: CITIGO, FABIA, RAPID, OCTAVIA, YETI, KODIAQ si SUPERB.

Skoda  apartine din 1991 de Volkswagen, unul dintre cele mai de succes grupuri auto din lume. In plus fata de automobile, ŠKODA produce si dezvolta, independent, in asociere cu Grupul, componente precum motoare si transmisii. Avand peste 30.000 de angajati si activitate in peste 100 de piete, Skoda Auto opereaza in trei locatii din Republica Ceha; produce in China, Rusia, Slovacia si India, in principal prin intermediul unor parteneriate incheiate in cadrul Grupului, precum si in Ucraina si Kazahstan cu parteneri locali.

 Mai mult in Eveniment, Interactive, Digital


PUBLICITATE: