Show romanesc marca Global Records in Marea Britanie. Londra gazduieste Acadelia.
Joi, 22 Noiembrie 2018

 

Credit: Global Records / Fabrica de PR

adplayers.info



Show romanesc marca Global Records in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Londra gazduieste „Acadelia”. Dupa trei zile de spectacol la Sala Palatului, acolo unde a cantat in fata a peste 12.000 de oameni, Delia duce show-ul „Acadelia” si la Londra, pe Arena O2. Duminica, 25 noiembrie, artista este asteptata de cei peste 3.000 de spectatori care se vor afla in sala Indigo.

Potrivit reprezentantilor de relatii publice Global Records, un adevarat maraton va face si echipa Deliei, care are la dispozitie doar 12 ore pentru a pregati sala, in conditiile in care scena va avea aproape aceleasi decoruri ca cea de la Bucuresti.

„Nu vor lipsi acadelele, torturile si bezelele. Cinci aparate laser de mare putere vor fi pe scena. Pentru a transporta toate astea, o duba incarcata cu echipamente tehnice si decoruri va pleca de joi spre Londra”, dezvaluie Adrian Tapciuc, regizorul show-ului „Acadelia”.

Toate piesele cantate de Delia la Sala Palatului se vor regasi si in playlistul de la Londra si, totodata, cele mai spectaculoase costume. De asemenea, nu vor lipsi nici numerele de iluzionism si nici momentul cu perna uriasa din timpul piesei „Da, mama!”. Pentru ca show-ul sa fie la standardele cu care si-a obisnuit fanii, 8 dansatori si 25 de membri ai echipei o vor insoti pe Delia in capitala Marii Britanii.

Nu este prima data cand Delia sustine la Londra un show de o asemenea amploare. Anul trecut, concertul PsiheDelia de la Arena O2 a fost sold out. Din dorinta de a o vedea mai repede pe artista lor preferata, fanii Deliei au format o coada pana in afara arenei, iar la final au participat la o sesiune de autografe si fotografii. 

De aceasta data, Delia va avea parte si de putina relaxare, pentru ca va petrece in Londra cateva zile, o minivacanta pe care si-o dorea de mult.

Mai mult in Entertainement, Influencers, Ambasadori de Brand


PUBLICITATE: