Scoala IAA incepe cu ambele module, din octombrie 2009
Joi, 03 Septembrie 2009

( AdPlayers.ro, Irina Toma )

Scoala IAA, sezonul de toamna 2009, isi deschide din nou portile din octombrie. Programul de pregatire profesionala intensiva in marketing si comunicare are, din acest sezon, si o noutate: deschiderea inscrierilor atat pentru modulul I- juniori cat si pentru modulul II- mid level. Ambele module vor incepe in octombrie si vor functiona in paralel din doua in doua saptamani, vineri si sambata.

Printre profesorii Scolii IAA se numara John Griffiths, Mark Jezewski, Dan Petre, Mihai Barsan, Afrodita Blasius, Paul Markovits, Narcis Horhoianu, Mihai Ghyka, Aneta Bogdan, Dan Oprescu, Cristina Gheorghe, oameni de marketing si comunicare al caror background de practicieni transforma cursurile in ateliere cu 60% practica si restul teorie.

Scoala IAA de Marketing si Comunicare este un program de pregatire profesionala intensiva, singurul organizat in Romania de catre o asociatie profesionala, destinat tuturor celor ce lucreaza in industria de marketing si comunicare si doresc sa-si continue pregatirea profesionala, indiferent de nivel. Detalii despre program, pe iaa.ro , sectiunea Scoala IAA .

PUBLICITATE: