Peste 100 de universitati din 18 tari la noua editie Romanian International University Fair
Joi, 22 Februarie 2018

Eveniment care se va desfasura in perioada 17-18 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, cel mai mare targ de universitati din Europa de Sud-Est va oferi vizitatorilor informatii complete despre programele de studiu si oportunitatile pe care le pot accesa

adplayers.info

18 tari si peste 100 de universitati la noua editie Romanian International University Fair (RIUF) 2018. Eveniment care se va desfasura in perioada 17-18 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, cel mai mare targ de universitati din Europa de Sud-Est aduce in acelasi loc peste 100 de universitati si institutii educationale din 18 tari, scoli de limbi straine si ONG-uri studentesti pentru a oferi vizitatorilor informatii complete despre programele de studiu si oportunitatile pe care le pot accesa.

In plus, cei interesati de alternativele educationale pot participa la cea de-a patra editie RIUF YouForum, singura conferinta dedicata 100% dezvoltarii personale si orientarii in cariera pentru elevi si studenti. Universitati din Italia, Grecia, Italia, Singapore, Suedia sau Norvegia, cea de-a 22-a editie RIUF aduce pentru vizitatori cel mai mare numar de tari reprezentate la un eveniment educational din Romania.

In timpul targului vor putea afla informatii in premiera despre programe de studiu, taxe, burse sau oportunitati de dezvoltare direct de la cele peste 100 de universitati si institutii educationale din 18 tari precum Italia, Germania, Grecia, Belgia, SUA, Elvetia sau Franta.

Cei interesati sa studieze in tarile nordice vor avea ocazia sa afle detalii despre sistemul gratuit de educatie din Danemarca, Norvegia si Suedia direct de la reprezentantii universitatilor prezente la RIUF. Marea Britanie si Olanda raman in continuare in preferintele tinerilor romani, acestia avand posibilitatea sa interactioneze si in acest an cu reprezentantii universitatilor de top.

Programe de studiu de la nivel licenta, masterat si doctorat din design, drept, business, marketing sau IT si oportunitati de finantare pentru acestea. Universitatile prezente la RIUF pun la dispozitia participantilor peste 8 000 de programe de studiu de licenta, masterat si doctorat din peste 15 domenii de activitate precum industrii creative, drept, business, medicina, IT sau stiinte sociale. In plus, cei prezenti la eveniment pot afla detalii despre sursele de finantare si bursele pe care le pot obtine ca studenti internationali atat pentru programele de licenta precum si cele de masterat.

Pe parcursul celor doua zile de eveniment, tinerii pot beneficia de consiliere gratuita si pot participa la cea de-a patra editie a conferintei RIUF YouForum, unde vor avea la dispozitie sesiuni de discutii, ateliere practice si prezentari ale universitatilor din Romania si din strainatate.

Credit: RIUF.ro

Inscrierile se pot face pe site-ul RIUF. Ajuns la cea de-a 22-a editie, RIUF mai are loc in aceasta primavara pe 20 martie la Cluj-Napoca, la Sala Polivalenta, pe 22 martie la Iasi, la Palas Congress Hall si pe 24 martie la Brasov, la Brasov Business Park.

RIUF este un proiect EDUCATIVA, grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro

Mai mult in Eveniment, Event Management


PUBLICITATE: