Pentawards premiaza Grapefruit pentru design de ambalaj Transavia
Luni, 12 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Agentia de branding Grapefruit a castigat premiul Silver Pentawards pentru designul de ambalaj al produselor Transavia in cadrul competitiei Pentawards 2007, destinate exclusiv designului de ambalaj.

„Ne bucura foarte mult recunoasterea internationala” a muncii noastre, mai ales ca vine de la singura competitie specializata in packaging design declara Marius Ursache, Chief Creative Officer al agentiei.

Distinctia a fost singurul premiu oferit in cadrul categoriei Food: Fish, Meat and Poultry de catre juriul Pentawards, format din specialisti internationali in design de ambalaj din agentii de design si companii precum Colgate-Palmolive sau Danone.

Noua identitate a brandului Trasavia, ce a inclus designul de ambalaj, a fost lansata in iunie 2006, Grapefruit redefinind brandul corporatist ca fiind unul eficient, energic si caracterizat de un autentic spirit transilvanean. Designul ambalajului, realizat in colaborare cu fotograful Razvan Voiculescu, a asigurat o foarte buna diferentiere a produselor la raft si a determinat o crestere importanta a notorietatii firmei in piata.

AdPlayers.ro/File

/Grapefruit        

Grapefruit este o agentie romaneasca de branding, cu birouri in Iasi si Bucuresti. Portofoliul Grapefruit include peste 100 de clienti din 13 tari, pe patru continente, printre care se numara Antibiotice, Pfizer, Dacia, Vodafone, Banca Transilvania, OTP Bank, British Council.

 


PUBLICITATE: