ParkLake a obtinut certificarea BREEAM Excellent
Joi, 26 Octombrie 2017

Credit: ParkLake / PR, Ogilvy PR

Sonae Sierra si Caelum Development si-au adaugat in portofoliu un certificat BREEAM cu calificativul Excelent obtinut de ParkLake, centrul comercial deschis in septembrie 2016 in Bucuresti cu o investitie de 180 de milioane de Euro

adplayers. info

Sonae Sierra si Caelum Development si-au adaugat in portofoliu un certificat BREEAM cu calificativul Excelent obtinut de ParkLake, centrul comercial deschis in septembrie 2016 in Bucuresti cu o investitie de 180 de milioane de Euro, anunta reprezentantii de relatii publice Ogilvy PR. Potrivit acestora, ParkLake se numara printre primele centre comerciale din Romania care au obtinut calificativul superior Excelent conform standardului BREEAM pentru constructii noi.

ParkLake reprezinta un parteneriat joint venture intre Sonae Sierra si Caelum Development, fiind proiectat si construit in stricta conformitate cu standardele internationale de Siguranta, Sanatate si de Mediu si cele mai bune practici actualizate periodic.

Calificativul obtinut confirma certificarea superioara a centrului comercial in conformitate cu metodologia BREEAM si a faptului ca toate cerintele aferente au fost implementate, fara a exista aspecte non-conforme clasificarii. Centrul comercial a excelat in categorii precum management, transport, apa, deseuri, utilizarea solului si ecologie, obtinand punctaje ridicate in aspectele ce asigura dezvoltarea centrului. Calificativul Excelent asigura de asemenea baza pentru operatiuni optime cu cea mai eficienta utilizare a resureselor.

„Obtinerea acestui certificat confirma atentia si dedicarea speciala pe care o acordam sustenabilitatii”spune Ingo Nissen, Managing Director al companiei Sonae Sierra, responsabil pentru proiectele de dezvoltare imobiliara din Romania. “ In cadrul companiei Sonae Sierra, imbratisam durabilitatea ca factor – cheie in dezvoltarea centrelor noastre comerciale impreuna cu design-ul si implementarea echipamentelor si a conceptelor de proiectare eficiente din punctul de vedere al consumului de resurse. Obiectivul nostru este de a continua sa facem ce stim mai bine si sa oferim destinatii placute si atractive, cu elemente arhitecturale uimitoare, respectand in acelasi timp mediul inconjurator”.

ParkLake ofera 70.000 m² GLA de retail de calitate cu peste 200 de magazine, inclusiv 23 de restaurante, un cinematograf multiplex si 2.450 spatii de parcare  in subteran. Centrul are o oferta unica de chiriasi si o combinatie aparte de activitati de agrement si sportive legate de vecinatatea Parcului Titan.

ParkLake Shopping Center se evidentiaza ca fiind un complex comercial unic, proiectat conform ultimelor standarde de urbanism si arhitectura, intr-un cadru natural, primitor, in imediata apropiere a parcului si lacului Titan. Gandit sa reuneasca trei concepte principale  - natura, parcul si familia,  ParkLake Shopping Center ofera vizitatorilor sai o experienta de shopping inovatoare menite sa satisfaca cerintele consumatorilor moderni precum zone de relaxare, zone cu lumina naturala si o ambianta prietenoasa cu mediul. Centrul comercial beneficiaza si de o terasa in zona de food court cu vedere la parc, dar dispune si de o zona verde, care este utilizata pentru evenimente speciale, oferind astfel spatii verzi suplimentare, dar si divertisment in aer liber. 

Sonae Sierra este compania internationala dedicata dezvoltarii si deservirii proprietatilor dinamice de tip retail. Compania isi desfasoara activitatea prin intermediul a 12 structuri corporative oferind servicii unei diversitati de tari, cum ar fi Portugalia, Algeria, Brazilia, Columbia, Germania, Grecia, Italia, Maroc, Romania, Rusia Slovacia, Spania, Tunisia si Turcia.

Compania detine 48 de centre comerciale cu o valoare de piata de aproximativ 7 miliarde EUR si administreaza/inchiriaza 77 de centre comerciale, ceea ce reprezinta o suprafata inchiriabila totala de 2,4 milioane de m2 si aproximativ 9.100 de chiriasi. In prezent, Sonae Sierra are in desfasurare 15 proiecte de dezvoltare imobiliara, inclusiv 7 pentru clienti si 5 noi proiecte in pregatire. Sonae Sierra colaboreaza cu peste 20 de co-investitori si administreaza patru fonduri de investitii imobiliare pentru un numar important de investitori din toata lumea.

 Mai mult in Conturi, Festival, PR


PUBLICITATE: