Noua organizare ARRP estimeaza 500 de membri in 2014
PR, ARRP
Joi, 29 Mai 2014
 adplayers. info

Incepand din 28 mai, Asociatia Romana de Relatii  Publice – ARRP are o noua viziune ca urmare a schimbarii componentei si structurii Consiliului sau Director, a statutului si a regulamentului de organizare si functionare, anunta un comunicat de presa al organizatiei.

“Sunt cateva zeci de mii de profesionisti care activeaza in domeniul relatiilor publice, care au interese si provocari comune in Romania de azi, iar ARRP si-a stabilit ca principal obiectiv sa se plieze, prin programe sustenabile, pe aceste interese si provocari”, a declarat Gabriel Paslaru, noul Presedinte al asociatiei. “In aceste conditii, ne asteptam sa ajungem la peste 500 de membri in intreaga tara chiar ininte de sfarsitul anului, iar numarul lor sa creasca semnificativ in anii urmatori.”

Conform noului statut si noului regulament de organizare si functionare, pot fi membri ARRP in egala masura persoanele care activeaza in comunicare in domeniul privat sau institutional, persoanele fizice autorizate si firmele de comunicare sau departamentele de comunicare din cadrul unor companii sau institutii. De asemenea, ARRP recunoaste categoria de membri simpatizanti, compusa atat din studenti la comunicare, cat si din persoane care nu lucreaza direct in acest domeniu dar isi doresc sa fie mai aproape de ceea ce se petrece in comunicarea romaneasca.

In urma alegerilor de ieri s-a format un nou Consiliu Director compus din cinci Vicepresedinti: Florentina Iusco, Lucian Mindruta, Catalin Hosu, Cristina Balan si Camelia Spataru. Actualul Secretar General este Andreea Plesa, iar Comisia de Cenzori este compusa din Dana Seiciu si Marius Marcovici.

Juriul de Onoare al ARRP s-a extins de la trei, la cinci membri si este compus din Conf. Univ. Dr. Dumitru Bortun - Presedinte, Corneliu Cojocaru, Conf. Univ. Dr. Radut Bilbiie, Mirela Nemtanu si Ileana Danalache. Prin intermediul Juriului de Onoare, ARRP isi propune sa semnaleze si, cind este cazul, sa sanctioneze incalcarea normelor etice ale profesiei, atat in interiorul asociatiei, cat si in exteriorul ei.

Mai mult in PR


PUBLICITATE: