Marketing de film cu inalta rezolutie. IMAX extinde parteneriatul cu Disney pana in 2019
Vineri, 24 Februarie 2017

Filmul „Star Wars: The Last Jedi” de la Lucasfilm va contine scene filmate cu camerele IMAX

Adplayers. info

IMAX Corporation si The Walt Disney Studios (o divizie a The Walt Disney Company) au anuntat prelungirea parteneriatului deja existent, acordul incluzand mult-asteptatele filme live-action si animatiile de succes de la Disney, Walt Disney Animation Studios, Pixar, Marvel si Lucasfilm, care vor aparea pana in 2019.

Printre cele mai cunoscute se numara: de la Lucasfilm – „Indiana Jones”, antologia de filme Han Solo „Star Wars”, „Star Wars: The Last Jedi” si „Star Wars: Episode IX”; de la Marvel – „Black Panther”, „Ant-Man and the Wasp”, „Captain Marvel”, „Avengers: Infinity War” si sequel-ul Avengers; de la Disney –  „Beauty and the Beast”, „A Wrinkle in Time” si „Mulan”; de la Pixar – „The Incredibles 2” si „Toy Story 4”, plus sequel-ul „Wreck-It Ralph” de la Walt Disney Animation Studios.

Ca urmare a deciziei lui J.J. Abrams de a utiliza camerele IMAX la filmarile pentru „Star Wars: The Force Awakens”, companiile au anuntat ca si regizorul Rian Johnson a filmat secvente-cheie din filmul „Star Wars: The Last Jedi” cu ajutorul camerelor IMAX de inalta rezolutie, oferind publicului mai multa actiune si o calitate crescuta a imaginii, pentru o experienta unica si cu adevarat imersiva.

In plus, dupa cum a fost comunicat mai demult, „Avengers: Infinity War” si sequel-ul „Avengers” vor fi filmate in intregime de catre fratii Russo cu camerele IMAX.

„The Walt Disney Studios se straduieste sa aduca la viata povestile marilor cineasti vizionari pentru a bucura publicul din intreaga lume, utilizand cele mai bune tehnologii disponibile pentru a crea experiente cinematografice de vizionare exceptionale. Aceasta este valoarea pe care o ofera IMAX si asteptam cu nerabdare sa lucram in continuare impreuna pentru filmele Disney, Pixar, Marvel si Lucasfilm”, a declarat Alan Bergman, presedintele The Walt Disney Studios. 

In 2016, Disney a ocupat patru din primele zece locuri in box-office-ul mondial IMAX, cu productiile „Rogue One: A Star Wars Story”, „Captain America: Civil War”, „Doctor Strange” si „The Jungle Book”.

„Disney le ofera fanilor din intreaga lume o experienta de film variata si originala, care se potriveste perfect cu experienta IMAX – cea mai captivanta si impresionanta modalitate de vizionare a unui film”, a declarat Greg Foster, CEO al IMAX Entertainment si Senior Executive Vice President al IMAX Corporation.

„Asteptam cu nerabdare sa continuam colaborarea cu prietenii nostri apropiati de la Disney si cu acest grup de elita al producatorilor de film, pentru a aduce divertismentul de prima clasa in reteaua IMAX. Suntem deosebit de incantati sa anuntam utilizarea camerelor IMAX pentru «Star Wars: The Last Jedi», la inceputul unui an care va cuprinde tot mai multe filme IMAX, mai numeroase decat oricand in istoria noastra.”

Fiecare film IMAX va trece prin procedeul IMAX Experience® si IMAX DMR® (Digital Re-mastering) pentru imbunatatirea imaginii si a sunetului. Imaginile clare precum cristalul, combinate cu geometria personalizata a salii de cinema IMAX si un sistem audio digital puternic, creeaza un mediu unic, care ii va face pe spectatori sa se simta ca si cand sunt parte din film.

In Romania, iubitorii de film pot experimenta filmele in formatul IMAX doar la Cinema City (in AFI Cotroceni din Bucuresti si Shopping City Timisoara), pe cele mai mari si mai imersive ecrane existente, intr-o sala cu design special in care totul este personalizat si perfectionat in care spectatorului i se ofera o experienta captivanta.

Mai mult in Eveniment, Entertainment


PUBLICITATE: