Maratonului DHL spera donatii in scop caritabil de 20.000 EUR
Luni, 23 Iunie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Maratonului DHL Stafeta Carpatilor a avut in acest an peste 650 de participanti, potrivit unei informari remise de responsabilii de relatii publice. 

Potrivit organizatorilor, in competitie au participat activ luand startul Maratonului in Predeal un numar de 83 de echipe la stafeta, 93 de persoane la semimaraton si 39 persoane pentru full maraton.

 

“Am inceput acest eveniment in urma cu patru ani si ne-am luptat sa il facem cat mai cunoscut”, spune Gian Sharp, Managing Director al DHL International Romania. „Cifrele la care am ajuns la prezenta editie vorbesc de la sine si sunt dovada eforturilor depuse de noi pentru promovarea sportului, a lucrului in echipa si, cel mai important, a spiritului caritabil ”.

 

Printre companiile care fie si-au facut echipe proprii, fie au sponsorizat alte echipe si au luat startul la maraton s-au regasit: ABN Amro Bank, Alcatel, Allianz-Tiriac Asigurari S.A., Autolive, Berlin-Chemie, Biris Goran, Cargil, Citibank, Colgate-Palmolive, Dacris, Dorna, Fastum Gel, French Embassy, HP, Kronospan, La Strada, Mefin, Microsoft, Mindshare, Ogilvy, Ogilvy One, Pallas, Porsche, Prospero, Radiocom, Siemens, Sistec, Stryker, The Group.

 

Editia 2008 a Maratonului DHL a mai stabilit un record prin suma stransa pentru donatii, care, dupa cum spera organizatorii, ar putea sa ajunga la peste 20.000 euro. Fondurile vor fi directionate catre “Asociatia Noi Orizonturi Familia” si vor fi folosite pentru continuarea proiectului inceput anul trecut - imbunatatirea conditiilor de spitalizare in saloanele ramase neamenajate ale sectiei pentru copii de la Institutul de Oncologie din Bucuresti - si oferirea unui tratament profesionist intr-un centru unic de salina din Bucuresti pentru copiii care sufera de astm, copii provenind din medii sociale defavorizate sau orfani.


PUBLICITATE: