Jurnalisti din toata lumea au petrecut o zi de vacanta la Therme Bucuresti.
Joi, 24 Octombrie 2019



 Jurnalisti din toata lumea au petrecut o zi de vacanta la Therme Bucuresti.Therme Bucuresti, cel mai mare centru de relaxare, wellness si entertainment, construit greenfield din Europa, a fost vineri, gazda unor jurnalisti si creativi din toata lumea, printre care si reprezentanti ai prestigioaselor publicatii The Economist, Monocle si Al Jazeera, in cadrul evenimentului World Media Getaway, organizat cu prilejul IAA Global Conference „Creativity4Better” – editia 2019, care a avut loc joi, 17 octombrie, la Bucuresti.

AdPlayers. Info

Therme Bucuresti, cel mai mare centru de relaxare, wellness si entertainment, construit greenfield din Europa, a fost vineri, gazda unor jurnalisti si creativi din toata lumea, printre care si reprezentanti ai prestigioaselor publicatii The Economist, Monocle si Al Jazeera, in cadrul evenimentului World Media Getaway, organizat cu prilejul IAA Global Conference „Creativity4Better” – editia 2019, care a avut loc joi, 17 octombrie, la Bucuresti, anunta reprezentantii dee comunicare ai complexului de relaxare.

Therme Bucuresti, in calitate de partener de relaxare si wellbeing al evenimentului „Creativity4Better” organizat de IAA (International Advertising Association), a pus in scena un eveniment unic menit sa ofere industriei media o zi de vacanta, intr-o atmosfera exotica, la 20 de minute de Bucuresti.

World Media Getaway Day a gazduit peste 25 jurnalisti si creativi din 6 tari, printre care si reprezentanti ai prestigioaselor publicatii The Economist, Monocle si Al Jazeera, alaturi de reprezentanti ai presei din Romania. Participantii au beneficiat de un tur privat si de o experienta completa in cadrul centrului Therme Bucuresti, printre care si Sauna Fest 2019 – singurul festival dedicat saunelor din Romania – care a reunit peste 30 de Maestri Aufguss internationali.

„Credem ca jurnalismul si advertisingul de calitate reprezinta motoare importante de dezvoltare a industriei creativitatii la nivel mondial. Therme Bucuresti celebreaza efortul depus in fiecare zi de creativi si jurnalisti pentru a crea o lume mai buna si pentru a descoperi si aduce in fata publicului noi perspective, oferindu-le acestora o zi completa de relaxare, mai ales ca studiile efectuate de-a lungul timpului plaseaza aceste meserii in topul celor mai stresante profesii din lume”, a declarat Andrada Șeitan, Chief Communications Officer Therme Bucuresti. 

„Luxul inseamna timp liber. Și mai inseamna sa faci ceea ce iti doresti, ceea ce ai visat dintotdeauna. Pentru a crea, trebuie sa fii sanatos. Și sa ai deschiderea de a privi si observa lumea din jurul tau”, a declarat designerul Karim Rashid, invitatul special al conferintei.

Trei ani de leadership in wellness si relaxare

Lansat in anul 2016, Therme Bucuresti este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 mp, cu o suprafata indoor de 37.000 mp, gazduind cea mai mare gradina botanica din Romania, cu peste 800.000 de plante, dintre care peste 1.500 de palmieri.

Proiectul exceleaza prin magnitudine si unicitate, oferind servicii si ambianta de lux la preturi accesibile si respectand cele mai inalte standarde din punct de vedere arhitectural, tehnic, sanatate si relaxare din lume. Odata cu deschiderea Therme Bucuresti, capitala Romaniei a devenit cel mai mare oras termal din Europa, alaturi de prima si cea mai veche capitala termala atestata istoric: Roma.

In 2018, Therme Bucuresti a obtinut certificatul LEED Platinum, devenind primul LEED New Construction din Romania cu aceasta distinctie, in cadrul celui mai utilizat sistem de evaluare a cladirilor verzi din lume.

In primavara acestui an, Therme Bucuresti a obtinut si certificarea EuropeSpa -Thermal Spa, una dintre cele mai prestigioase forme de recunoastere din industrie. Sistemul de certificare este cunoscut drept cel mai exigent din lume, in zonele de activare specifice Medical Spa si Wellness, si a avut in vedere o serie larga de criterii referitoare la zona de servicii, siguranta, igiena si infrastructura d

PUBLICITATE: