Inspirat de o intalnire cu Gorbaciov, Bogdan Enoiu deschide brand de conferinte cu American Heroes
Joi, 26 Martie 2015
 adplayers. Iulian Toma

Inspirat de o intalnire fata in fata cu Mihail Gorbaciov mediata de fondatorul Thiess Holding, Bogdan Enoiu a deschis astazi conferintele McCann / Thiess. 

Primul eveniment, intitulat AMERICAN HEROES, A Leadership Lesson, va avea loc in 28 mai, 2015, la Willbrook Platinum Business and Convention Center, Mahogany Court, de la ora 18:00. In cadrul acestuia vor discuta despre leadership si determinare doua personalitati cu o cariera militara deosebita: Robert O’Neill - Team Leader, Naval Special Warfare Development Group si Scott Moore - US Navy SEAL Rear Admiral (ret.)

McCann / Thiess Conferences este o serie de conferinte lansate de McCann WorldGroup Romania si Thiess Holding pe teme de leadership, educatie, sport si inovatie, prin intermediul carora publicul roman va putea sa afle cum este vazuta lumea din perspectiva unor eroi mondiali.

Intrebat de adplayers daca seria de conferinte se va sprijini si pe sponsori, Bogdand Enoiu a afirmat ca acestea se vor sprijini pe taxa de intrare de 150  euro, iar capacitatea salii Willbrook unde se va desfasura este de 1.000 si 1,100 de locuri.

Cu o afacere estimata la cateva sute de mii de euro pe an, Bogdan Enoiu a declarat pentru adplayers ca nu cifra de afaceri este importanta ci faptul ca isi doreste sa inspire mediul de afaceri, inclusiv cel de comunicare.

Managerul McCann WorldGroup a mai afirmat ca prin conferintele McCann / Thiess isi doreste sa aduca valoare inclusiv clientilor grupului McCann, clienti pentru care seria de evenimente va avea si pachete speciale.

“Vrem sa aducem cel putin doi laureati ai premiului Nobel” a declarat astazi Bogdan Enoiu despre invitatii de valoare care ar trebui sa inspire audienta evenimentelor care va aduce lideri ai momentului din intreaga lume.

AMERICAN HEROES

Robert O’Neill - Team Leader, Naval Special Warfare Development Group - cunoscut datorita afirmatiilor facute in noiembrie 2014 conform carora el este cel care l-a impuscat pe Osama bin Laden in timpul raidului de la Abbottabad din 2 mai, 2011, dar si datorita celor peste 400 de misiuni in cadrul carora a detinut pozitii de lider.

Scott Moore - US Navy SEAL Rear Admiral (ret.), Deputy Commander, Naval Special Warfare Command - care a coordonat echipele din timpul evenimentelor militare precum Desert Storm, Just Cause (Panama), ori a interventiilor din Bosnia, Mogadishu, Haiti sau 9/11. Este fost comandant al Naval Special Warfare Development Group (DEVGRU), iar pe parcursul carierei a ocupat si pozitiile de Director of Counter-Terrorism la National Security Council, respectiv Deputy Director for Special Operations la Pentagon. 

McCann / Thiess Conferences se doreste a fi un proiect care sa contribuie la imbunatatirea performantei mediului de afaceri din Romania si la dezvoltarea personala a celor care isi doresc o cariera manageriala. 

Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: