Identitatea Agora Floreasca semnata de Brandient a castigat Graphis Silver Award
Marti, 20 August 2019

 

Credit: Brandient 

De mai bine de 60 de ani, Graphis a devenit un bastion international de excelenta in materie de design si imagini vizuale si si-a publicat anualele celebre, devenind una dintre cele mai clasice publicatii de design

AdPlayers. info

Identitatea de brand creata de Brandient pentru mall-ul gourmet Agora Floreasca a primit premiul Graphis Silver si este prezentata in Graphis Design anual 2020. Logo-ul Agora a fost, de asemenea, recunoscut cu o mentiune de onoare in acelasi concurs.

Identitatea a fost creata de cel mai tanar designer al lui Brandient, Ciprian Robu, sub directia creativa a lui Cristian 'Kit' Paul. Agora Floreasca este un proiect de destinatie urbana din inima Bucurestiului - un „indie mall”, condus de gastronomie, care ofera un amestec de servicii si divertisment autentice si unice. Potrivit autorilor, numele Agora vorbeste despre adunarea orasului, iar misiunea a fost de a proiecta o identitate vizuala pentru a onora atat numele, cat si locatia.

Designul logo-ului marcii s-a inspirat din pozitionarea geografica a proiectului in inima orasului - litera initiala a numelui marcii (A) a fost suprapusa peste harta de strada reala a zonei, imbracand locatia centrala a locatiei - de aceea a facut-o un punct de referinta in geografia emotionala a comunitatii.

Sloganul "Teoria Urbana" este si o declaratie a promisiunii marcii pentru experiente unice de cumparaturi, gastronomie si divertisment.

Potrivit autorilor, proiectul sub noua identitate s-a dovedit a fi un succes chiar inainte de deschidere, cu spatii disponibile inchiriate intr-un timp record, si a devenit un loc vibrant de adunare urbana care atrage iubitori de lux, educati si de calitate.

De mai bine de 60 de ani, Graphis a devenit un bastion international de excelenta in materie de design si imagini vizuale si si-a publicat anualele celebre, devenind una dintre cele mai clasice publicatii de design disponibile. In ultimul deceniu, Brandient a castigat 17 premii Graphis, inclusiv unul Platinum si doua Gold Awards.



Mai mult in Branding, Festival


PUBLICITATE: