Headvertising aduce la Bucuresti intalnirea europeana a retelei Worldwide Partners
Miercuri, 09 Septembrie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Headvertising organizeaza pe 10 si 11 septembrie la Bucuresti intalnirea anuala a agentiilor de publicitate independente din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), afiliate retelei de knowledge international Worldwide Partners (WPI). Conferinta de la Bucuresti este destinata partenerilor Worldwide Partners, Romania fiind alegerea din acest an pentru intalnirea regionala europeana, pe langa acesta reteaua organizand si un eveniment international.

Mircea Staiculescu, Managing Partner la Headvertising, a declarat pentru AdPlayers la intalnirea de la Bucuresti sunt asteptati peste 30 participanti, manageri ai companiilor de publicitate din tarile in care reteaua este reprezentata.

Cu afaceri cumulate de miliarde de euro, Worldwide Partners reprezinta cea mai extinsa retea de agentii indepedente din care fac parte 92 de companii din 54 de tari din Asia, Europa, America de Sud, Orientul Mijlociu si America de Nord. Printre clientii retelei WPI se numara Avon Global Fragrance, Ciba Vision, Guardian Industries, Caterpillar, Columbia Sportswear, Hormel Foods, Fu Sheng Group.



PUBLICITATE: