Gogu dupa incendiu. Capanescu: “Este un fotograf prea mare ca sa fie doborat de o nefericire"
Luni, 09 Iulie 2012

 (adplayers, Iulian Toma) Atat a mai ramas din studioul lui Gogu in urma incendiului
Imaginea nu mai are nevoie de niciun comentariu. O fotografie cat 1000 de cuvinte, impartasita prietenilor care au vrut sa vada proportiile dezastrului. 

Toata lumea este insa optimista privind revenirea artistului. Cu multi publicitari alaturi dupa ce flacarile i-au ars o parte din munca din ultima vreme, fotograful Cosmin Gogu are mari sanse ca sa-si revina foarte curand. Optimist este si Razvan Capanescu, directorul de creatie de la agentiei de publicitate Publicis.

"Cosmin Gogu este un fotograf prea mare ca sa fie doborat de o nefericire. Iar noi suntem prea multi cei cu incredere in el si in munca sa, cat sa nu-l lasam sa-si aminteasca prea des aceasta nefericire. Fruntea sus Cosmine, vom face in continuare lucruri minunate impreuna" - Razvan Capanescu, Chief Creative Officer, Publicis Bucharest.

Sorin Tranca ( Friends Advertising), Stefan Chiritescu ( Graffiti BBDO) si, peste weekend, Razvan Capanescu ( Publicis Bucharest ) sunt doar cativa dintre oamenii de creatie si strategie cu care a stat de vorba adplayers, optimisti privind renasterea din cenusa a viitorului studio foto al lui Gogu.


PUBLICITATE: