Studioul lui Gogu s-a facut scrum. Fotografia a ramas.
Vineri, 06 Iulie 2012

foto: Cosmin Gogu.

(Adplayers, Iulian Toma) Studioul foto al lui Cosmin Gogu s-a facut scrum. Unul dintre cei mai cautati fotografi in imaginea de publicitate, artistul nu a patit nimic. Din fericire, fotografia lui Gogu a ramas.

Din informatiile adplayers, incendiul s-a petrecut in seara zilei de joi spre vineri (ieri, 5-6 iulie). Estimate de surse din publicitate la cateva zeci de mii de euro, pierderile par sa fie deocamdata doar materiale. Gogu este la fel de dorit de oamenii de creatie si fara celebrul studio.

La ora publicarii articolului, cativa oameni din comunitatea de publicitate au dat deja mai departe vestea incercarii prin care trece artistul si dorinta de a-l ajuta. Cei mai multi dintre oamenii cu care a stat de vorba adplayers promit sa puna umarul cu ce pot la sustinerea talentului care a ramas sa serveasca in continuare echipele de creatie. Cosmin Gogu a fost si ramane unul dintre cei mai apreciati artisti fotografi in imaginea de publicitate.

Sorin Tranca, Friends Advertising: “Imi pare rau. Il vom ajuta cu tot ce putem. De studioul lui Gogu ne leaga multi ani de publicitate si multi prieteni. La studioul lui Gogu am tinut trei petreceri Friends cu prietenii”.

Stefan Chiritescu, Graffiti BBDO: “Da, am auzit aseara. Initial am crezut ca e o gluma, apoi ca e ceva minor. Vestea mi se parea o gluma proasta. Abia azi am aflat detalii. Am fost de nenumarate ori acolo si tin minte cum imi vorbea Cosmin de fiecare centimetru din locul ala. Nu stiu ce e de facut, dar la cate lucruri bune a facut Cosmin in si pentru meseria noastra, sper sa primeasca multe joburi in perioada urmatoare”.

Mai mult in Eveniment 

 


PUBLICITATE: