Fundatia Copii Sanatosi la masa rotunda cu Premierul Marii Britanii
Vineri, 29 Februarie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Presedintele Fundatiei “Copii Sanatosi” - Ioana Popescu Tariceanu - a luat parte la o masa rotunda organizata pe tema sistemului de ingrijire a copiilor cu dizabilitati din Romania, anunta o informare a fundatiei.

 

Potrivit reprezentantilor de comunicare de la Ogilvy Public Relations, evenimentul a avut loc la invitatia premierului britanic, Gordon Brown, si a sotiei sale, Sarah Brown, miercuri, 27 februarie 2008, la Londra si s-a bucurat de prezenta Baronesei Emma Nicholson si a scriitoarei britanice JK Rowling.

 

“Sunt incantat ca a avut loc aceasta intalnire”, a declarat Primul-Ministru Gordon Brown, care a participat la prima parte a intalnirii. „Desi mai este mult de lucru, Romania arata calea care trebuie urmata pentru a rezolva problemele cu care se confrunta copiii cu dizabilitati. Marea Britanie si Romania vor continua sa lucreze impreuna in acest domeniu”.

 

Conform reprezentantilor de comunicare ai fundatiei, premierul britanic - Gordon Brown, i-a propus premierului Calin Popescu-Tariceanu organizarea acestei intalniri, sub patronajul celor doi demnitari si al sotiilor lor, cu ocazia reuniunii pe care au avut-o in luna decembrie.

 

Discutiile din Downing Street 10 au avut ca scop identificarea unor modalitati concrete de colaborare in vederea imbunatatirii sistemului de ingrijire a copiilor romani cu dizabilitati sau aflati in institutii de ingrijire. Ioana Popescu-Tariceanu a fost insotita la masa rotunda de Theodora Bertzi, secretar de stat in Ministerul Muncii si de Gabriella Tonk, subsecretar de stat la Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului.

 

AdPlayers / MARKET

Lansata in aprilie 2005, Fundatia “Copii Sanatosi” s-a constituit ca organizatie non-profit cu scopul de a contribui la reducerea numarului de malformatii congenitale la copiii nou-nascuti din Romania si la prevenirea abandonului de copii cu astfel de malformatii.


PUBLICITATE: