Felix Tataru a fost ales Vicepresedinte IAA Worldwide
Marti, 08 Aprilie 2008

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Felix Tataru (foto) a fost ales Vicepresedinte IAA Worldwide, se anunta intr-o comunicare trimisa de Alexandra Olaru, Vicepresedintele IAA Romania, prezenta zilele acestea la Congresul IAA Worldwide de la Washington, DC ( SUA), alaturi de o delegatie a filialei romanesti. Numirea lui Tataru in noua pozitie este o premiera pentru industria de publicitate romaneasca si IAA Filiala Romania.

 

Potrivit Alexandrei Olaru, prima zi a evenimentului a fost dedicata educatiei, context in care proiectul Scoala IAA de la Bucuresti a fost prezentat ca “Best Practice” . Sub tema “What's coming next?”, Congresul mondial al International Advertising Association se desfasoara in perioada 6-9 aprilie si reuneste profesionisti ai industriei de markerting si comunicare din intreaga lume.

 

Alaturi de filialele din New York, Sri Lanka, Italia si Polonia, filiala IAA din Romania este nominalizata pentru cea mai inalta distinctie IAA la nivel mondial - The Chapter Excellence Award - Golden Tulip, anunta reprezentantii de comunicare ai filialei romanesti. Eveniment organizat din doi in doi ani la Congresul Mondial IAA, distinctia se acorda filialei care, prin proiectele derulate, a contribuit cel mai bine la atingerea obiectivelor IAA.


PUBLICITATE: