Euroexpo a dat start inscrierilor in competitia Romanian Packaging Awards 2018
Marti, 27 Februarie 2018

Credit:
Pack-Expo / Romanian Packaging Awards 

adplayers. info

Euroexpo organizeaza Romanian Packaging Awards 2018, in cadrul Pack-Expo, evenimentului special dedicat industriei de ambalaje.

Premiile industriei de ambalaje din Romania,  
Romanian Packaging Awards 2018 este o competitie anuala care recompenseaza excelenta si inovatia in designul si productia de ambalaje si se adreseaza oricarui designer independent, birou de creatie /agentie de publicitate, fabricant de bunuri de larg consum sau proprietar de marci, retea comerciala sau producator de ambalaje/etichete care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei si inscrie un ambalaj/eticheta in concurs.

Perioada de inscriere a lucrarilor este 23 februarie – 27 aprilie 2018. Toate lucrarile inscrise trebuie sa fie concepute si fabricate in Romania, in perioada 2016 - 2018. O lucrare poate fi inscrisa in competitie de autorul designului grafic/structural (designer/agentie), de producatorul ambalajului sau de proprietarul marcii.

Sunt acceptate si lucrarile inscrise de un print-buyer, cu conditia ca inscrierea sa mentioneze autorii designerului grafic sau structural si fabricantul ambalajului. In cazul in care o lucrare inscrisa de un print-buyer nu indeplineste conditiile de inscriere, aceasta va fi descalificata. Concurentul care isi asuma rolul inscrierii unei lucrari este responsabil pentru obtinerea permisiunii proprietarului marcii;

Mai multe detalii despre participare si inscrieri pe site-ul Pack-Expo, evenimentul specializat organizat de Euroexpo.

Mai mult in Targuri si Expozitii, Packaging, Concurs, 


PUBLICITATE: