Descopera atractiile Capitalei cu Treasure Games Bucuresti, gratuit de vineri pana duminica. 5 premii pentru Best Treasure Foto.
Joi, 19 Mai 2022

Credit.  www.cronicaridigitali.ro .

Timp de trei zile, oricine are un cont public de Instagram se poate inscrie gratuit la Treasure Games Bucuresti 2022, jocurile unde, cu ajutorul unor indicii simple, bucurestenii sunt incurajati sa descopere atractiile arhitecturale, culturale si gastronomice ale orasului

AdPlayers. Info

Cel mai simplu joc online si offline este propus de Cronicari Digitali pe 20, 21 si 22 mai, pornind de la Muzeul Taranului Roman. „Vanatoarea de comori” clasica se transforma in acest weekend in Treasure Games Bucuresti si ii aduce impreuna pe toti cei dornici de aventura sau de o plimbare prin zonele cu povesti ale orasului, de pe axa Kisseleff - Calea Victoriei, de la Piateta Regelui, la Piata Natiunilor Unite.

„In acest nou proiect marca Cronicari Digitali am luat in calcul doua premise prietenoase:  participarea gratuita pentru toti la vanatoare de comori, alaturi de bucuria de a privi altfel locurile prin care trecem intr-o plimbare obisnuita. Hartile cu indicii le vor dezvalui particiantilor secrete arhitecturale sau din istorie legate de strazi si cladiri astfel incat, odata aflate, ele sa se arhiveze in memoria individuala si sa poata fi repovestite”, spune Silvia Teodorescu, fondator Cronicari Digitali.

Cum functioneaza?

Participantii pot sa strabata trasele de la ora 14:00 pana la 20:30, iar cei care nu s-au inscris pe www.cronicaridigitali.ro mai pot face acest lucru si in toate cele trei zile, la Muzeul Taranului Roman, intre orele 14:00-16:30.

Pornind de la indiciile furnizate de Cronicari Digitali la punctul de start de la Muzeul Taranului Roman, vineri, sambata si duminica, participantii vor avea de descoperit solutiile corecte urmand o serie de indicii pentru a putea urma un traseu, pe parcursul caruia vor afla povesti ale Bucurestiului, vor descoperi obiective si vor putea vizita gratuit muzee deschise special pentru ei.

La al doilea punct de pe traseu (un avanpost diferit in fiecare zi), toti participantii pot castiga instant un premiu, prin deblocarea unui nou indiciu. Confirmarea descoperirii corecte a fiecarui punct marcat pe traseu se face cu ajutorul unor stories pe Instagram. Astfel, participantii iau parte si la concursurile care aduc premii totale de pana la 2.000 Euro.

Itinerariul fiecarei zile va fi diferit si va include o surpriza. Unul dintre indicii va conduce catre un obiectiv de patrimoniu cultural, deschis special pentru acest event, in care „jucatorii” vor avea acces liber pentru vizitare si creare de continut. In toate zilele, pe langa mostenirea culturala a orasului, descoperirile vor include si o legatura surpriza cu viitorul in zona special gandita de Orange Romania.

Participantii care au gasit intr-o zi toate indiciile si au descoperit toate obiectivele de pe traseu intra in tragerea la sorti pentru un premiu zilnic de 1.000 de lei pentru Best Treasure Hunter. Mai mult, cei care se incumeta sa porneasca in Treasure Games atat vineri, cat si sambata sau duminica acumuleaza mai multe sanse de castig.

Best Tresure Photo. 5 premii de 500 lei - voucher valoric.

Treasure Games Bucuresti 2022 ofera sansa afirmarii si celor mai talentati fotografi amatori sau instagrameri profesionisti, juriul format din echipa Cronicari Digitali si partenerii evenimentelui urmand sa aleaga 5 castigatori ai titlului de Best Tresure Photo, fiecare primind cate un voucher valoric de 500 lei oferit de Raiffeisen Bank Romania.

Distractia incepe in Bucuresti, dar continua si la unul dintre cele mai apreciate festivaluri din aceasta vara! Cu ajutorul Orange Romania, doi jucatori vor pleca acasa nu doar cu amintirile frumoase si descoperirile noi din centrul orasului, ci si cu un Full Pass Summer Well pentru doua persoane!

Dupa plimbarile prelungite prin Bucuresti, Electrolux Romania va ajuta trei norocosi sa prepare cea mai buna pizza chiar in propria casa cu cate un „pizza stone kit”, care retine temperaturile inalte pentru a asigura incalzire rapida si uniforma care face de fiecare data crusta perfecta la pizza.

Participarea la Treasure Games Bucuresti 2022 este gratuita, iar inscrierea este deschisa pe pagina www.cronicaridigitali.ro .

Treasure Games Bucuresti 2022 este un proiect al agentiei Zaga Brand, realizat impreuna cu Asociatia Human Made Art – HUMART si Muzeul Taranului Roman, alaturi de Raiffeissen Bank Romania, Orange Romania si Electrolux Romania. Participantii vor fi hidratati pe traseu de AQUA Carpatica. Obiectivele de patrimoniu vor fi deschise cu ajutorul: Muzeul Municipiului Bucuresti si Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”.

Mai mult in Eveniment, Digital, Responsabilitate Sociala,

    

PUBLICITATE: