Dan Petre, Adina Vlad, Dan Zloteanu, Adina Nica si Diana Flutur vor modera Effie Awards 2018
Miercuri, 23 Mai 2018
 

Dan Petre, Adina Vlad, Dan Zloteanu, Adina Nica si Diana Flutur vor modera Effie Awards 2018

Dan Petre, Business Developer D&D Research, Adina Vlad, Managing Partner Unlock Market Research, Dan Zloteanu, Business Consultant & Marketing Researcher MRI/The Network, Adina Nica, Research & Marketing Consultant Open-I Research, si Diana Flutur, Executive Coach si Directorul Conferintei Globale IAA “Creativity4Better”, vor avea rolul de a initia si de a conduce discutiile dintre cei peste 100 de jurati ai editiei Effie de anul acesta

adplayers.info

Procesul de jurizare al celei de a XV-ea editii a Romanian Effie Awards va fi coordonat de cinci moderatori  – specialisti de top din agentii de cercetare de piata, alaturi de un reputat consultant in comunicare, publicitate si marketing, anunta reprezentantii editiei din acest an.

Potrivit responsabililor d comunicare, Dan Petre, Business Developer D&D Research, Adina Vlad, Managing Partner Unlock Market Research, Dan Zloteanu, Business Consultant & Marketing Researcher MRI/The Network, Adina Nica, Research & Marketing Consultant Open-I Research, si Diana Flutur, Executive Coach si Directorul Conferintei Globale IAA “Creativity4Better”, vor avea rolul de a initia si de a conduce discutiile dintre cei peste 100 de jurati ai editiei Effie de anul acesta, reprezentanti ai industriei MarCom din Romania.

Totodata, moderatorii vor avea responsabilitatea de a crea contextul in care membrii juriului pot intelege in detaliu specificul fiecarei categorii si al fiecarui studiu de caz pentru a elimina orice potentiale neclaritati.

Jurizare in doua etape

Procesul de jurizare se va desfasura in doua etape. Prima evaluare a campaniilor inscrise va avea loc in perioada 4-5 iunie 2018, finalistii fiind anuntati apoi in cadrul galei dedicate lor, organizata pe data de 7 iunie 2018. Cea de-a doua etapa a procesului de jurizare este programata pe 11 iunie 2018 si se va incheia prin Gala de Premiere Effie Awards 2018, care va avea loc pe data de 14 iunie 2018.

Romanian Effie Awards 2018 este un proiect organizat de IAA Romania si UAPR, prezentat de Telekom Romania, Coca-Cola, Ursus si Kaufland si sustinut de Rompetrol. Parteneri strategici: Deloitte si Nielsen.

EFFIE Awards este un festival international sub licenta EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat in 1968, in SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marca al industriei de marketing  si comunicare, organizat de International Advertising Association Romania (IAA Romania), in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) si implementat de The Institute.

Mai mult in Busin
ess, Festival,


PUBLICITATE: