Cine va urca pe scena Galei Produsul Anului 2017? Raspunsul pe 18 mai.
Vineri, 12 Mai 2017


Pe data de 18 Mai, la Crowne Plaza Hotel, va avea loc Gala de decernare a trofeelor Produsul Anului, din acesta an.

sursa. Produsul Anului / Media Concept Store, editia 2016

adplayers info

Cine va urca pe scena Galei Produsul Anului? Raspunsul il vom afla in mai putin de o saptamana, pe data de 18 Mai, la Crowne Plaza Hotel, cand va avea loc Gala de decernare a premiilor Produsul Anului editia din acesta an, a dezvaluit pentru adplayers Mihaela Paduraru (foto, stanga), manager de proiect la Media Concept Store, organizatorii si detinatorii francizei pentru Romania a conceptului international Produsul Anului.

Potrivit organizatorilor, dupa gala de premiere din acest an, un numar de 18 produse din ariile de FMCG, suplimente alimentare, electrocasnice si banking vor purta timp de 12 luni, incepand cu 18 mai 2017, titlul de “Votat Produsul Anului®” de catre consumatorii romani.

Produsul Anului este un concept international care premiaza produsele inovative, activand in prezent in peste 37 de tari.  Aflat la a opta editie in Romania, marca “Votat Produsul Anului®” este inregistrata la OSIM din 2008 si este reprezentata de catre Agentia de comunicare Media Concept Store.

Media Concept Store coordoneaza si gestioneaza activitatile intregului proiect Produsul Anului, incepand de la inscriere si respectarea conditiilor de participare in concurs, validarea finalistilor si mai apoi desemnarea castigatorilor de catre consumatori si mai apoi conditiile in care proprietarii de marci pot folosi distinctia acordata in campaniile de comunicare ale acestora.

Mai mult in Eveniment, Festival

 


PUBLICITATE: