Cel mai important eveniment dedicat display-urilor digitale si tehnologiilor interactive in Romania la DIGITAL SIGNAGE Show
Luni, 10 Iunie 2019

 

Credit: DIGITAL SIGNAGE Show

Cea de-a doua editie a expozitiei, care se va desfasura intre 9 si 12 octombrie in pavilionul B1 de la Romexpo-Bucuresti, promite un spectacol de inovatii oferit de nume mari din industrie, printre care BenQ, Panasonic Business Solutions, GBC Exim, Pro Dance Show, P10 LED, Bidooh.

AdPlayers. Info

Cel mai important eveniment dedicat display-urilor digitale si tehnologiilor interactive este asteptat si in acest an sa aiba loc in cadrul DIGITAL SIGNAGE Show.

Potrivit organizatorilor de la Euroexpo, cea de-a doua editie a expozitiei se va desfasura intre 9 si 12 octombrie in pavilionul B1 de la Romexpo-Bucuresti si promite un spectacol de inovatii oferit de nume mari din industrie, printre care BenQ, Panasonic Business Solutions, GBC Exim, Pro Dance Show, P10 LED, Bidooh.

In cadrul DIGITAL SIGNAGE Show, furnizorii de tehnlogie in domeniul display-urilor digitale si tehnologiilor interactive le vor oferi celor interesati experiente digitale unice, conectate la cea mai noua tehnologie, solutii smart&fast, afisaje si ecrane LED.

Expozantii vor intra in contact direct cu factori de decizie reprezentativi pentru industria de comunicatii vizuale si cu specialisti in domeniul semnalisticii digitale. Tematica evenimentului si rezervarile atat pentru expozanti cat si pentru participantii la eveniment au loc pe site-ul evenimentului. www.digitalsignageshow.ro

Mai mult in Eveniment, Targuri si Expozitii,

 


PUBLICITATE: