Carrefour trimite 4 camioane cu bunuri de prima necesitate in zonele inundate
Miercuri, 20 Iulie 2005

( AdPlayers.ro ) Carrefour Romania se alatura eforturilor sustinute pentru sprijinirea persoanelor afectate de inundatii. Incepand din aceasta saptamana, o caravana de 4 camioane va pleca din Bucuresti catre zonele afectate.

Dupa cum spun reprezentantii Carrefour, Transportul va oferi bunuri de prima necesitate: zahar, apa, faina, orez, conserve de tot felul, pilote si alte produse. Pe langa acest lucru, in parcarile tuturor magazinelor Carrefour exista corturi special amenajate pentru colectarea de la clienti a produselor pe care acestia doresc sa le doneze.

Acest demers se constituie intr-un apel umanitar, un semnal pe care Carrefour il trage, astfel incat acest gen de initiative sa fie in numar cat mai mare spun cei de la Carrefour. Prin eforturi concertate constand in bani, substante pentru dezinfectarea surselor de apa, alimente, haine, paturi, combustibil, precum si alte produse de stricta necesitate, alaturi de autoritati grupul spera sa i se alature cat mai multi investitori privati dar si simpli cetateni.


PUBLICITATE: