Bursierii celor 3000 de euro de la Superscrieri/Avon
Vineri, 13 Iunie 2014

Castigatorii Burselor Superscrieri / Avon 2014.

adplayers. info

Programul Fundatiei Friends For Friends si Avon Romania care ofera trei burse in valoare de cate 1000 de euro unor propuneri de materiale jurnalistice complexe pe tema “violenta domestica” si-a anuntat ieri castigatorii in cadrul galei CSR4Women

Cele trei echipe care vor primi finantare pentru realizarea materialelor propuse in concurs sunt formate din: jurnalista Lina Vdovii si fotograful George Popescu - pentru proiectul “Ordinul de protectie. Instrumentul victimei sau al agresorului?”, cu publicare pe Casa Jurnalistului, jurnalista Elena Stancu si fotograful Cosmin Bumbut - pentru proiectul “Fara antecedente penale”, cu publicare in Esquire Romania si jurnalistele Ana Maria Ciobanu si Oana Sandu impreuna cu artista vizuala Solene Cesbron – pentru proiectul “Harta violentei domestice; narativ”, cu publicare in Decat o Revista.

Propunerile au fost selectate dintr-un total de 42 de inscrieri, in urma notarii pe baza unor criterii de evaluare, de catre un juriu format din: Dan Duca, Liviu Iolu, Mihnea Maruta, Paul Radu, Raluca Kisescu, Simona Tache,Vlad Mixich si Vlad Petreanu. Bursele Superscrieri/Avon au fost realizate sub umbrela programului Premiile Superscrieri, de catre Fundatia Friends For Friends impreuna cu Avon Romania, intr-un demers de sustinere a scrierii creative si a jurnalismului narativ de calitate in Romania, reflectate in expunerea subiectului “violenta domestica”.

Urmatoarea faza aprogramului, inceput in aprilie, este realizarea materialelor propuse, pana la sfarsitul lunii august. In aceasta perioada, bursierii vor avea parte de sesiuni de mentorat tinute de Mona Dirtu. Lista lucrarilor inscrise si clasamentul lor in urma jurizarii, precum si alte detalii despre Bursele Superscrieri/Avon, pot fi gasite pe http://ffff.ro/burselesuperscrieri/.

Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: