Avanpremiera eveniment Cinema City cu actor de Oscar alaturi de romanca Alexandra Dinu
Marti, 12 Decembrie 2017

Credit: Cinema City / PR; RAN Events

Adrien Brody este invitatul special al avanpremierei filmului „Bullet Head”, organizata la Cinema City Romania

adplayers.info

Avanpremiera Cinema City cu actor de Oscar alaturi de romanca Alexandra Dinu. Adrien Brody este invitatul special al avanpremierei filmului „Bullet Head”, organizata la Cinema City Romania. Potrvit, areprezentantilor de comunicare Cinema City de la RAN Events, actorul premiat cu Oscar participa, alaturi de Alexandra Dinu la evenimentul de lansare.

Locul ales pentru a gazdui, pe 12 decembrie, avanpremiera exclusiva a thriller-ului „Bullet Head. Capcana mortala” este megaplexul Cinema City din AFI Cotroceni . Astfel, Cinema City dovedeste din nou ca nu este doar cel mai bun loc unde poti viziona un film, ci si o locatie premium pentru evenimente inedite.

„Prezenta lui Adrien Brody la Cinema City inseamna pentru noi o bucurie imensa si o onoare extraordinara. Iar faptul ca incheiem anul cu aceasta gala de film, urmata de avanpremierele «Star Wars: Ultimii Jedi», cel mai nou film din universul creat de George Lucas, «Ferdinand», «Omul Spectacol» si «Jumanji: Aventura in jungla», reprezinta cel mai frumos dar de Craciun pe care il putem oferi iubitorilor de cinema”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania.

Adrien Brody este cunoscut in intreaga lume pentru personajul interpretat in filmul „Pianistul” (regizat de Roman Polanski), care i-a adus in 2003 Premiul Oscar pentru Cel mai bun actor in rol principal masculin, devenind atunci cel mai tanar actor care a castigat aceasta distinctie.

In plus, el este unul dintre putinii actori americani care a obtinut si un Premiu César – echivalentul francez pentru Oscar. Brody a jucat in nenumarate alte filme, precum: „The Grand Budapest Hotel” (regizat de Wes Anderson), „Midnight in Paris” (in regia lui Woody Allen), „King Kong” (regizat de Peter Jackson) sau „The Thin Red Line” (in regia lui Terrence Malick).

Mai mult despre RAN Events

Mai mult in Eveniment, PR, Conturi


PUBLICITATE: