Analogue Festival line-up 2023 va reuni la Mioveni 18 artisti romani si internationali cunoscuti pe doua scene de pe platoul Faget in weekendul 25-27 august
Marti, 30 Mai 2023

 

Printre numele sonore care vor aduce in festival 30 de ore de muzica live se numara B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpati si Tinie Tempah.

AdPlayers. info

A doua editie Analogue Festival, cel mai mare eveniment de acest fel din regiunea de sud-centru a Romaniei, va avea loc in perioada 25-27 august pe platoul Faget de la Mioveni, aducand pe scena artisti consacrati din tara si din strainatate pentru un weekend de evadare, cu muzica si cultura, in mijlocul naturii, anunta organizatorii.

Potrivit comunicarii, editia din acest an a festivalului are pe afis nume cu rezonanta in peisajul muzical al anului 2023, precum B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpati, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, IAN, Kadebostany, Spike, Satra B.E.N.Z., Vita de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks si Valeria Stoica.

„Odata cu aceasta editie, Analogue Festival intra in randul festivalurilor mari de vara, pe care le asteptam toti cu entuziasm an de an si care au potentialul de a transforma Romania intr-o destinatie perfecta pentru turismul festivalier din toata Europa”, spune Alin Calinescu, organizator Analogue Festival.

„Ca si anul trecut, ne asteptam la zeci de mii de vizitatori din Bucuresti si din intreaga tara pe durata celor trei zile, care se vor putea bucura de concertele unor artisti consacrati si de evadarea in natura, departe de agitatia urbana. Avem un program deschis catre experiente muzicale extrem de diverse, centrate pe un mix de genuri – indie, electro-pop, rap, indie-rock sau soul. Vedem live spectacolul electrizant al lui John Newman, recitalul plin de energie pus in scena de Selah Sue, dar si showul antrenant al lui Tinie Tempah. Pe aceeasi scena urca live B.U.G. Mafia si aniversam impreuna 30 de ani de cand le fredonam impreuna refrenele, Delia, care va aduce conceptul Rockadelia, dar si Subcarpati, The Mono Jacks sau Byron, trupe romanesti foarte iubite de fanii muzicii bune. Am pregatit trei zile perfecte de festival.”

De la inceput, Analogue Festival a fost gandit ca o oferta alternativa pentru un public sofisticat, care isi doreste nu doar o experienta muzicala, ci una culturala in sens larg, aducand impreuna muzica si evadarea in mijlocul naturii, departe de agitatia citadina si stresul conexiunii constante cu device-urile digitale. Asadar, este un festival „analogic” ce ofera ocazia desprinderii, macar pentru o pauza, de lumea digitala, pentru reconectarea cu sine si cu natura, precum si cu oamenii care au preocupari sociale, valori si initiative comune.

In fiecare vara, Analogue Festival ofera pentru trei zile un weekend in care cei prezenti isi pot incarca bateriile – la figurat, dar si... la propriu! – ascultand muzica live de la artisti internationali si locali de succes, pe cele doua scene instalate pe platoul Faget din Mioveni, avand totodata posibilitatea de a lua parte la ateliere de creatie, ridicari cu balonul cu aer cald, degustari de vinuri sau petreceri tematice. La prima editie, cea de anul trecut, peste 30.000 de vizitatori au urmarit live concertele a 20 de artisti romani si internationali pe scenele festivalului.

Pentru editia din acest an, din weekendul 25-27 august, abonamentele sunt deja disponibile pe platformele iabilet.ro, bilete.ro si analogue.ro.

Editia 2023 a Analogue Festival este organizata de Centrul Cultural din Mioveni, cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local al orasului Mioveni, in perioada 25-27 august, pe platoul Faget din Mioveni.

Partenerii Analogue Festival line-up 2023

Title Partner: George, primul banking inteligent, powered by BCR

Major Partner: Pepsi

Strategic Partner: Sigillum Moldaviae; Aldestar Top Transport

 

Sponsori:

Delta Invest

Ursus

Vectrum Solutions

Haulotte

Red Bull

CIPCOS Mar Complex

Aperol Spritz

Tanqueray

 

Parteneri media:

Voyo

Sustinut de Virgin Radio si Europa FM

 

Parteneri:

Cinema Trivale

Vivo

Supernova

Decathlon

Happy Cinema

Florarie TAJ - The secret garden

Cofetaria Maison Alex

Mai mult in Entertainment, Festival


PUBLICITATE: