Analogue Festival 2023: Trei zile de concerte si experiente in mijlocul naturii intre 25 si 27 august
Vineri, 25 August 2023

Ultimul mare festival muzical al acestei veri incepe vineri, 25 august, pe platoul Faget de langa Mioveni. Artisti romani si internationali vor urca pe scena principala a festivalului, printre care B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpati, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, Kadebostany, The Mono Jacks si alte 17 trupe si tineri artisti, selectati din peste 120 de candidati, vor concerta pe a doua scena a Analogue Festival

AdPlayers. Info

Analogue Festival, ultimul festival major de muzica al verii 2023, va asteapta incepand de vineri, 25 august, pentru un weekend de muzica, jocuri si experiente de entertainment in mijlocul naturii, pe platoul Faget de langa Mioveni.

In cele trei zile de festival, pe scena principala a Analogue vor urca artisti romani si internationali: B.U.G. Mafia (cu un concert extraordinar, ce marcheaza 30 de ani de existenta a formatiei), Delia (care va aduce pe scena conceptul Rockadelia), John Newman, Selah Sue, Subcarpati, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, Kadebostany, Spike, Satra B.E.N.Z., Vita de Vie, Byron, HVNDS, IDK, R.O.A., The Mono Jacks si Valeria Stoica.

Pe cea de-a doua scena vor urca artisti tineri aflati in plina ascensiune: 7 Tears Ago, AFFE, Andra Piersinaru, Anuelli, CEDY, Clubhaus Studio, DJ BVMSE, DJ Dreurescu, DJ Huston, DJ Tibi, DJ Wanderlust, Ivana Costache, PawPawPGR Rares, PRBLM Kid Grosa, Rickardo Priceless, Serotone si Trupa Rana.

„Acestia sunt urmatoarea generatie de headlineri – asa cum ne place sa o spunem la Analogue Festival. Au fost selectati din peste 120 de aplicatii ale unor tineri artisti la call-ul organizatorilor pentru un loc pe scena secundara a Analogue Festival. In premiera, trei dintre acesti tineri artisti – Andra Piersinaru, Trupa Rana si Clubhaus Studio – au fost ajuns in line-up in urma

Exprimarii preferintelor publicului, in ordinea celor mai multe interactiuni cumulate cu fanii (comment, like, share) de pe Facebook si Instagram”, spune Alin Calinescu, managerul festivalului.

Festivalul a inceput joi, 24 august – Ziua Zero, cu intrare libera, pe platoul Faget de langa Mioveni. Cei interesati sa ramana pentru experienta completa isi vor putea achizitiona chiar la fata locului abonamente sau bilete pentru cate o zi de festival.

In cele trei zile de festival, intre orele 14:00 si 18:00 cei prezenti vor putea lua parte la ateliere de string art (tablouri pe lemn create prin rasucirea unui fir de ata sau lana in jurul cuielor de pe o scandura). La atelierul din incinta festivalului, participantii vor crea sigla Analogue pe o placa gigantica de lemn, cu dimensiunea de 2 m.

De asemenea, participantii de toate varstele se vor bucura de jocuri gigant precum: Giant X&O, Giant Scrabble, Giant Domino, Giant Nu te supara Frate, Giant Bubbles, Giant Twister, Giant Corn Hole si Giant Four in a row, in timp ce copiii se vor distra cu facepainting, baloane modelabile, jocuri Hula Hoop, dar si... o cursa in saci. Pe langa acestea, ei vor mai avea ocazia sa experimenteze jocuri precum Ladder Toss sau un joc gigantic de aruncat la tinta.

Cum se face accesul la Analogue Festival

Analogue Festival are loc pe un spatiu situat in mijlocul naturii, pe platoul Faget, aflat la circa 5 km de orasul Mioveni. Intrarea in spatiul festivalului se va face doar prin zona de acces general, pe baza unui bilet de acces valabil, care va fi inlocuit la intrare cu o bratara de acces.

Toti participantii trebuie sa aiba asupra lor un act de identitate (buletin sau pasaport). Pentru conditiile specifice de acces, inclusiv lista echipamentelor audio-video si articolele personale care sunt permise sau nu, consultati regulamentul Analogue Festival, disponibil pe site-ul evenimentului.

Accesul minorilor la Analogue Festival este conditionat de prezenta unui adult insotitor, in cazul copiilor cu varsta de pana la 14 ani, respectiv de un acord scris semnat de parinte sau tutorele legal in cazul minorilor cu varsta intre 14 si 18 ani sau o declaratie pe proprie raspundere, de asemenea semnata. Modelul de acord parental poate fi descarcat de pe site-ul Analogue Festival.

Orarul Analogue Festival:

Vineri 25 august: acces incepand cu orele 14:00 pana sambata 26 august, ora 3:00

Sambata 26 august: acces incepand cu orele 12:00 pana duminica 27 august, ora 3:00

Duminica 27 august: acces incepand cu orele 12:00, pana luni 28 august, ora 3:00

Bilete si abonamente

In aceste zile, cei interesati mai au o ultima ocazie de a achizitiona abonamente sau bilete la Analogue Festival, inclusiv online, pe platformele iabilet.ro, bilete.ro si analogue.ro.

Daca abonamentele standard ofera doar acces la toate evenimentele din cadrul Festivalului, abonamentele VIP ofera acces la o zona special amenajata cu baruri cu optiuni premium de bautura si timp minim de asteptare. Posesorii de abonamente VIP vor intra la festival printr-o intrare separata. Biletele de o zi garanteaza accesul la toate scenele Festivalului in ziua respectiva, incepand din prima zi de la ora 14:00 (respectiv ora 12:00 in zilele de sambata si duminica) pana la ora 3:00 a zilei urmatoare.

La intrarea in Festival, participantii trebuie sa prezinte biletul sau abonamentul, cartea de identitate sau certificatul de nastere al minorului, precum si, daca este cazul, acordul parental sau declaratia pe proprie raspundere a insotitorului.

Vreme calduroasa in timpul zilei, foarte placuta seara

Spectatorii care vor ajunge la Analogue Festival vor avea parte de o vreme calduroasa si plina de soare, cu temperaturi asteptate de 33-35 de grade de vineri pana duminica. Gratie cadrului natural, departe de betonul din orase, serile vor fi foarte placute, chiar racoroase, cu temperaturi de circa 18 grade. Organizatorii fac apel la spectatori ca in timpul zilei sa caute zonele umbrite si sa se hidrateze, pentru a evita riscul de insolatie.

Editia 2023 a Analogue Festival este organizata de Centrul Cultural din Mioveni, cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local al orasului Mioveni, in perioada 25-27 august, pe platoul Faget din Mioveni.



Parteneri si sponsori

Title Partner: George, primul banking inteligent, powered by BCR

Major Partner: Pepsi

Strategic Partner: Sigillum Moldaviae; Aldestar Top Transport

 

Sponsori:

Delta Invest

Ursus

Vectrum Solutions

Haulotte

Red Bull

CIPCOS Mar Complex

Aperol Spritz

Tanqueray

Nuclearelectrica

 

Parteneri media:

Voyo

Sustinut de Virgin Radio si Europa FM

 

Transportation Partner:

Tiriac Auto

 

Parteneri:

Cinema Trivale

Vivo

Supernova

Decathlon

Happy Cinema

Florarie TAJ - The secret garden

Cofetaria Maison Alex

Mai mult in Eveniment, Sponsorship, Parteneriate


PUBLICITATE: