Alexandrion Group a lansat oficial Single Malt Society la Bucuresti
Joi, 14 Iunie 2018
 

Credit: Alexandrion Group  PR / PorterNovelli

Evenimentul a avut loc sub forma unei gale de amploare, la Palatul Parlamentului, in prezenta lui Nawaf Salameh, Keeper of the Quaich si Chairman al Alexandrion Group, dar si a celor patru ambasadori ai Single Malt Society: Olimpia Melinte, Alina Ceusan, Adrian Despot si Petre Fumuru.

adplayers.info

Alexandrion Group, liderul industriei de bauturi spirtoase de pe piata locala si un jucator global in domeniu, a lansat oficial luni, 11 iunie, in Capitala, comunitatea Single Malt Society, platforma dedicata pasionatilor de single malt din Romania.

Evenimentul a avut loc sub forma unei gale de amploare, la Palatul Parlamentului, in prezenta lui Nawaf Salameh, Keeper of the Quaich si Chairman al Alexandrion Group, dar si a celor patru ambasadori ai Single Malt Society: Olimpia Melinte, Alina Ceusan, Adrian Despot si Petre Fumuru.

Inaugurata in noiembrie 2017, Single Malt Society este o comunitate dedicata atat pasionatilor si cunoscatorilor de single malt cat si celor care isi doresc sa descopere gustul, universul si ritualul de savurare a acestei categorii de bauturi premium. Dupa lansarile oficiale din Cluj-Napoca, Iasi, respectiv Timisoara, a venit randul bucurestenilor sa descopere valorile autentice single malt: dorinta de a excela si aprecierea bunului gust. Single Malt Society numara in prezent peste 1700 de membri inscrisi, in mai putin de 8 luni de la primul eveniment.

Nawaf Salameh, Chairman Alexandrion Group si Keeper of the Quaich.

„Am lansat in Romania, in urma cu mai putin de un an, Single Malt Society, pentru ca ne-am propus sa creem un spatiu comun pentru pasionatii de single malt” a declarat Nawaf Salameh, Chairman Alexandrion Group si Keeper of the Quaich. „Am simtit nevoia sa ii aducem la un loc pe toti acesti oameni care, desi au personalitati si vieti atat de diferite, impartasesc aprecierea pentru single malt si, odata cu ea, pasiunea pentru calitatea experientelor, a produselor si implicit a vietii. Comunitatea Single Malt este deschisa tuturor celor care cred in cultivarea bunului gust, chiar daca pana acum nu au avut poate ocazia sa savureze un single malt”.

Universul Single Malt a pornit de la experientele relatate de domnul Nawaf Salameh, singurul roman care detine titulatura de Keeper of the Quaich, distinctie oferita in Scotia exclusiv celor care demonstreaza merite deosebite in cresterea categoriei de single malt, continuand cu cele ale ambasadorilor de brand, dar si printr-un montaj video emblematic, semnat de catre Carmen Lidia Vidu, regizor de teatru multimedia, film si animatie.


Ambasadori ai Single Malt Society: Olimpia Melinte, Alina Ceusan, Adrian Despot si Petre Fumuru.

”O sa incep prin a va povesti depre o reactie pe care multi barmani o au atunci cand imi comand un single malt: ma privesc cu o spranceana ridicata, intrebandu-se daca chiar stiu ce vreau sa comand” a declarat Alina Ceusan, Ambasador Single Malt Society pentru Transilvania. „Și de cele mai multe ori raman placut surprinsi sa descopere ca da, chiar cunosc universul single malt, iar toate informatiile le-am cumulat si le-am decantat pe parcurs, in cadrul familiei Single Malt Society”

”Primul meu single malt nu a fost un single malt, pentru ca l-am incercat cum nu se poate mai prost, in combinatie cu o bautura energizanta. Teoretic aceasta a fost prima mea interactiune, practic, insa, aceasta s-a intamplat in momentul in care am intrat in comunitatea Single Malt Society si am inceput sa inteleg povestea, valorile si gustul acestui whisky premium. Am inteles ca este o bautura fina, o experienta noua, o poveste noua, cu o istorie extraordinara in spate si cred cu putere ca intreg universul single malt merita impartasit si facut cunoscut unui public cat mai larg”, a conchis Petre Fumuru, Ambasador national Single Malt Society.

Mai multe informatii despre Single Malt Society si ambasadorii de brand pot fi gasite si pe pagina oficiala de Facebook a comunitatii sau pe Instagram. 

Mai mult in Eveniment,


PUBLICITATE: