77 de oameni in juriul Effie Awards Romania 2009
Miercuri, 22 Aprilie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Juriul celei de-a sasea editii a festivalului Effie Romania cuprinde 77 de oameni din marketing si comunicare si este rezidat de Mihail Vartosu, Consultant in management, marketing si comunicare, Ex-Director Executiv Regional al Grey Worlwide Balkans si Presedinte de onoare IAA Romania.

Potrivit responsabililor de comunicare ai festivalului, cei 77 de membri ai juriului, seniori ai industriei pe care o reprezinta, vor vota sub termenii de confidentialitate si anonimat impusi de o declaratie semnata inaintea demararii procesului de jurizare. Membrii juriului Effie 2009 nu vor analiza si evalua cazurile inscrise de propria agentie sau companie si nici pe cele care provin din acelasi sector al industriei in care ei activeaza.

Jurizarea se va realiza in doua etape, in zilele de 26 si 27 mai 2009, la sediul IAA Romania. In prima etapa de jurizare, cazurile vor fi evaluate individual, in functie de eficienta campaniei. Pentru obtinerea unui punctaj cat mai mare, cazul trebuie sa demonstreze atingerea si chiar depasirea obiectivelor stabilite. Astfel, in decursul acestei etape, juriul va observa strategiile de marketing si media, precum si rezultatele efective ale implementarii acestora. Cazurile care obtin punctaje mari se vor califica pentru urmatoarea etapa de jurizare.

In cea de-a doua etapa de jurizare, se vor evalua doar cazurile selectate in prima faza. Aceasta metoda de evaluare va avea in vedere atat executiile creative cat si eficienta de marketing. In procesul de notare, se va efectua media intre punctajul obtinut pentru brief-ul de participare si punctajul obtinut pentru executiile creative, cu o pondere de doi la unu pentru brief-ul campaniei.

Termen limita: 11 Mai

Pentru a putea participa la Effie 2009, campaniile eligibile sunt cele care s-au desfasurat in perioada ianuarie 2008 – decembrie 2008. Campaniile si proiectele de comunicare pot fi inscrise in competitie pana la data de 11 mai 2009 iar castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei de Premiere care va avea loc in data de 28 mai 2009. Tarifele din ultima etapa de inscrieri sunt de 4000 lei + TVA pentru membrii IAA si 5000 lei + TVA pentru non-membrii IAA. 


Ce proiecte de comunicare credeti ca vom vedea pe scena Effie 2009, si cine credeti ca are sanse de a fi vedetele acestei editii? Raspunsurile le asteptam la info [ at ] adplayers.ro sau:


PUBLICITATE: