100 de designeri contemporani, 10 colectionari de vintage autentic si trei universitati de arte si design la targul V for Vintage
Miercuri, 11 Aprilie 2018

Pozitionat drept cel mai important targ de profil, evenimentul are loc pe 21 si 22 aprilie, la The Landmark (Vasile Alecsandri 4, Zona Piata Romana)

adplayers.info

Targul design contemporan si cultura vintage V for Vintage a ajuns la editia a-XX-a. Pozitionat drept cel mai important targ de profil, pe 21 si 22 aprilie, evenimentul conecteaza admiratorii la designul contemporan si cultura vintage, anunta responsabilii de comunicare ai evenimentului.

Potrivit reprezentantilor targului, un numar de 100 de designeri contemporani, 10 colectionari de vintage autentic si trei universitati de arte si design vor fi prezente in cele doua zile de V for VINTAGE dedicate intalnirii cu designul contemporan si cultura vintage.

Evenimentul are loc la The Landmark (Vasile Alecsandri 4, Zona Piata Romana) si include sectiuni de design vestimentar, accesorii si bijuterie contemporana, design de obiect si vintage autentic.

100 de designeri contemporani, 10 colectionari si 3 universitati

Selectia colectiilor primavara/vara si a colectiilor capsula dedicate editiei este facuta de juriul V for Vintage 20 format din Amir Dobos (Fashion Director Cosmopolitan Romania), Ioana Ciocan (Director General Art Safari Bucuresti) si Laura Calin (Fondator V for Vintage).

Selectia de vintage autentic reuneste comorile bine pastrate care trec testul timpului si se conecteaza la contemporan a 10 colectionari din domeniu.

V for VINTAGE dedica un spatiu generos Universitatilor si Facultatilor de Arta si Design din Bucuresti, Cluj si Timisoara. In sectiunea Future Design din cadrul targului, studentii expun colectii dedicate si instalatii.

“Editia din acest an a targului V for Vintage, la 10 ani de la prima editie, este pentru noi un prilej de a arunca o privire la tot ce s-a intamplat in design, in tehnologie, in social media, in politica si economie si in toate aspectele vietii noastre” declara Laura Calin, fondatoarea V for Vintage.

„Este si un prilej de a face o retrospectiva personala, din 2008 pana in 2018. Noi am facut-o si ceea ce am observat este un UPGRADE evident. De aici si provocarea targului de anul acesta, care este o invitatie la upgrade de mentalitate, de tehnologie si design, intr-un spatiu care sustine, prin arhitectura industriala, colectiile designerilor nostri”, a mai spus fondatoarea.

V for Vintage 20 inseamna doua zile de shopping alternativ, un loc dedicat comunitatii oamenilor pasionati de design, arta, experiment, simt estetic si contemporan. Evenimentul este sustinut de Federatia Patronatelor Femeilor Antreprenor.

Mai mult in Eveniment, Targuri si Expozitii

PUBLICITATE: