afla! alfa! sau aHa! Casting bun, imagini de exceptie. Greu de aflat aplicatia Promenada
Joi, 23 Martie 2017

afla! alfa! sau aHa? Casting bun, imagini de exceptie, dar greu de aflat aplicatia Promenada 

adplayers. Iulian Toma

Sunt un fan al galeriei comerciale Promenada din Floreasca, poate si pentru ca imi este in drumul inspre sau dinspre birou. E aerisit, ai tot, mai putin film (dar asta inca nu ma deranjeaza). Atunci cand s-a inaugurat, receptia lucrarilor era facuta cu luni bune inaintea taierii panglicii. Lucru nemtesc, spre deosebire de unul din cele mai mari mall-uri de pe langa Arena Nationala la care se lucra la intrare cu pamant si piatra chiar si in ziua lansarii.

Publicitatea o fi si ea probabil treaba nemteasca pentru ca arata bine, dar mesajul principal in panoul din imagine pare scris in germana. Cand l-am vazut, m-am uitat o data, de doua ori, de nenumarate ori. afla! alfa! sau aHa!? N-am inteles daca am nevoie de o pereche de ochelari, nici daca aveam viteza prea mare. Mai ales ca nu eram cu masina in trafic, ci pieton.

Nu stiu daca sunt singurul care n-a inteles numele aplicatiei Promenada, prin care publicul este invitat la cumparaturi, dar  marturisesc ca mi-ar fi placut sa fie mai clar. Altfel, campanie de nota 10. Casting de exceptie, imagini luminoase. Poate un mesaj prea incarcat pentru outdoor. Doar ca n-am inteles care era mesajul principal. Numele aplicatiei. Probabil ca tot Internetul ne ajuta sa cautam daca e vorba despre afla! alfa! sau aHa?

Mai mult in Conturi, Outdoor, OOH

 


PUBLICITATE: