Ziua Comunicarii organizata de ARRP
PR, ARRP
Luni, 19 Iunie 2017

Evenimentul are loc pe 21 iunie, incepand cu ora 12.00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare ,,Carol I” din Bucuresti

adplayers. info

Comunicatorii din agentii, companii, institutii, mediul academic, bloggeri, studenti si, nu in ultimul rand, jurnalisti, se intalnesc la Ziua Comunicarii Asociatiei Romane de Relatii Publice - ARRP (www.arrp.eu), pe 21 iunie, incepand cu ora 12.00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare ,,Carol I” din Bucuresti.

Evenimentul il are ca invitat special pe Maxim Behar, presedintele International Communications Consultancy Organisation-ICCO (www.iccopr.com), care va anunta oficial intrarea ARRP in prestigioasa organizatie pe care o reprezinta si totodata va prezenta tendinte si oportunitati in acest domeniu, la nivel mondial.

Tinerii care isi doresc sa urmeze o cariera in comunicare vor descoperi oferta facultatilor si sectiilor de profil din Capitala, in cadrul Salonului Masteratelor in Comunicare, unde vor fi prezentate oportunitatile de la Școala Nationala de Studii Politice si Administrative-SNSPA, Departamentul de Știinte ale Comunicarii din Universitatea Bucuresti, Facultatea de Jurnalism si Știintele Comunicarii-FJSC si Universitatea Spiru Haret.

,,Cum ne alegem influentatorii?” este subiectul abordat de mai multe agentii de monitorizare intr-o dezbatere care vizeaza impactul integrarii acestora in optiunile strategice ale comunicatorilor, precum si actuala configuratie a canalelor de comunicare din Romania. La discutie vor participa agentii precum Rador, reprezentata de Carmen Ionescu; Screen Native, reprezentata de Mugur Patrascu, Zelist, prin Catalin Tenita si altele. 

Ziua se va incheia cu un vin d’honneur oferit de PERFECT LTD, cu ocazia implinirii a 25 de ani de activitate.

Agenda Zilei Comunicarii ARRP:

12.00 – 14.45: PR Academic Fair. Salon de masterate in relatii publice

14.45 – 15.00: Pauza de cafea

15.00 – 16.45: Cum ne alegem influentatorii? Dezbatere cu agentii de monitorizare

16.45 – 17.00: Pauza de cafea

17.00 – 19.00: Adunare Generala ARRP

19.00 – 20.30: Vin d’Honneur oferit de PERFECT Ltd, prima agentie de PR din   Romania, cu ocazia implinirii a 25 de ani de activitate.

Intrarea este gratuita si se face pe baza inscrierii la arrpoffice@gmail.com sau pe facebook: goo.gl/GZe1iG 

Evenimentul este organizat cu sprijinul Bibliotecii Universitare ,,Carol I” Bucuresti si este sustinuta de Crama Oprisor.

Mai mult in PR, Eveniment


PUBLICITATE: