Vodafone Romania lanseaza platforma Impreuna suntem mai puternici. Campanie cu spot TV filmat de la distanta, executii digitale si social media
Marti, 28 Aprilie 2020


Credit: Vodafone Romania lanseaza / Impreuna suntem mai puternici

Sustinuta de o campanie de comunicare care include un spot TV filmat de la distanta, campanii digitale si executii social media, Vodafone Romania lanseaza sub sloganul „Impreuna suntem mai puternici” o platforma digitala care faciliteaza accesul online la spectacole artistice live, clase de sport si masterclasses.

AdPlayers. Info

Vodafone a lansat campania „Impreuna suntem mai puternici”, ,,noul manifest al companiei ce evidentiaza convingerea companiei ca, prin solidaritate si eforturi unite, oamenii si societatea pot depasi momentele dificile cu care ne confruntam din cauza crizei pandemice” potrivit reprezentantilor de comunicare.

„Ultimele saptamani au fost despre adaptarea vietii noastre, activitatilor favorite si hobby-urilor, modului de a lucra, de a invata, de a comunica si chiar de a socializa. Totul este acum, mai mult ca oricand, legat de tehnologie si conexiuni. Copiii nostri urmeaza lectii online, ne-am transformat sufrageriile in birouri confortabile, iar divertismentul si clasele de sport sunt disponibile exclusiv pe platformele de streaming. Surprinzator, dar simt ca putem sta mai aproape de prieteni, de familie si de cei dragi, chiar daca suntem fiecare in casele noastre” spune Mostafa El Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

,,Sunt mandru de activitatea Vodafone, dincolo de conectivitatea pe care o oferim, de actiunile de ajutor pentru persoanele in varsta cu scopul de a le furniza bunuri de baza prin intermediul platformelor online si al voluntarilor. De asemenea, ne-am mobilizat toate eforturile pentru a fi direct implicati in lupta impotriva Covid-19, inclusiv prin donatii pentru a sustine lupta aici, in Romania”, a adaugat executivul companiei.

Nou lansata platforma www.vodafone.ro/impreunamaiputernici faciliteaza accesul online al utilizatorilor la cursuri si spectacole live: muzica, teatru, clase de sport si masterclasses pentru dezvoltare personala si profesionala (creativitate & utilitate, parenting, storytelling, actorie etc.).

Potrivit autorilor, pe langa oportunitatea de a putea accesa continut de calitate, utilizatorii au posibilitatea de a sustine comunitatile pentru a trece cu bine peste aceasta pandemie prin donatii directe catre cei care realizeaza momentele de teatru, muzica si masterclasses in platforma. Curatorul platformei digitale este Tudor Chirila. Acesta va ajuta vizitatorii online sa ramana conectati la muzica si teatru si sa sustina artistii direct de acasa.

Platforma este sustinuta de o campanie de comunicare care include un spot TV filmat de la distanta, campanii digitale si executii social media.

„Acum cateva saptamani ma gandeam ce pot face artistii care peste noapte s-au vazut in imposibilitatea de a-si mai exercita profesia. Sunt membru in cateva grupuri de artisti independenti si eram conectat la ingrijorarea generala, perfect justificata. Actori, muzicieni, dansatori, artisti plastici toti traiesc din si in relatia cu publicul si cu spatiile, relatie suspendata abrupt. Am contactat cateva companii ca sa vad daca nu sunt interesate de ideea sprijinirii artistilor prin cumpararea de continut pentru angajatii lor. Dar lucrurile pareau greu de desenat si erau multe intrebari cu multe necunoscute. Apoi a aparut ideea platformei Impreuna mai puternici de la Vodafone si mi s-a parut excelenta pentru ca ea presupunea reconectarea cu publicul, asa ca am raspuns imediat invitatiei de a ma alatura proiectului. Cred ca acum mai mult ca oricand invatam ca rolul social al artistilor este unul indispensabil. Si ca este nevoie ca artistii sa fie liberi sa continue sa arate lumea asa cum o vad ei. Si ca diversitatea asta a viziunilor poate sa creeze echilibru social, mai ales intr-o perioada in care balanta este atat de fragila. Artistii creeaza identitate, bucura, enerveaza, intriga, revolta, mangaie, contribuie, iar independenta lor este la fel de importanta ca a presei”, a declarat Tudor Chirila, curatorul platformei digitale.

Alaturi de Tudor Chirila, artisti cunoscuti precum Irina Rimes, byron, Damian Draghici, The Mono Jacks, Cornel Ilie, Ovidiu Lipan Tandarica, Alexandra Usurelu, dar si artisti independenti precum Jean Gavril, Dragos Moldovan sau Alina Manole vor aduce in vietile oamenilor un strop de bucurie si de dragoste prin intermediul momentelor de muzica live.

Romanii sunt invitati sa urmareasca momente de teatru live interpretate de Florin Piersic Jr., Serban Pavlu, Dorina Chiriac sau Marius Chivu.

Utilizatorii platformei vor avea acces la cursuri variate precum: hairstyling (Sorin Stratulat), cooking (Alex Petricean), gaming (Maximilian Ioan) sau magie (Marius Dragus).

De asemenea, platforma digitala a Vodafone ii ajuta pe oameni sa continue sa faca exercitii fizice si sa mentina un stil de viata sanatos si echilibrat, prin participarea la cursuri de fitness online care includ yoga, cardio & balet si antrenamente functionale.

Actorii, cantaretii, instructorii de fitness si specialistii din varii domenii vor tine sesiuni live in fiecare zi. Vizitatorii platformei vor putea sa se bucure de momentele preferate si vor putea sa isi arate sustinerea prin intermediul platformei. Intregul program al momentelor live este disponibil pe www.vodafone.ro/impreunamaiputernici

Mai mult in Campanii, Conturi, PR


PUBLICITATE: