Vodafone Romania lanseaza VODAFONE CLUB, noul program de loialitate destinat tuturor utilizatorilor de servicii mobile
Vineri, 29 Ianuarie 2021

Noul program de loialitate este adresat tuturor utilizatorilor de servicii mobile Vodafone, fie ca este vorba despre persoane fizice care beneficiaza de abonamente si cartele preplatite, precum si clienti Vodafone Business, anunta compania.

AdPlayers.info

Vodafone Romania lanseaza VODAFONE CLUB, programul de loialitate adresat tuturor utilizatorilor de servicii mobile Vodafone, fie ca este vorba despre persoane fizice care beneficiaza de abonamente si cartele preplatite, precum si clienti Vodafone Business, anunta compania.

Potrivit informarii, utilizatorii se vor putea bucura de ofertele programului, in care vor regasi multe dintre cele mai cunoscute branduri din Romania dar si reduceri substantiale, care vor fi disponibile direct in My Vodafone.

Programul de loialitate VODAFONE CLUB este conceput pentru a arata aprecierea fata de utilizatorii de servicii mobile si de a recompensa increderea acestora in prima retea de telefonie mobila digitala din Romania.

Prin intermediul programului recent lansat, Vodafone isi doreste sa ofere clientilor sai flexibilitate, acces la produse si servicii de calitate, precum si oportunitatea de a alege beneficiul dorit in functie de nevoile cotidiene. Astfel, utilizatorii au acces, simplu si rapid, direct in aplicatia My Vodafone, sectiunea „Program de loialitate”, la un portofoliu cu zeci de reduceri la produse si servicii variate, de la comercianti consacrati. Lista de parteneri si ofertele vor fi actualizate periodic.

Reducerile se vor rezerva direct in aplicatie, printr-un simplu click, iar clientii vor primi un cod aferent voucher-ului rezervat pe care il vor folosi la achizitia de produse sau servicii la pret redus, atat online, cat si in locatiile fizice ale partenerilor. Ofertele vor acoperi categorii variate, pentru a satisface o gama larga de preferinte: sport, sanatate, educatie, moda, culinar, tehnologie, electronice, produse pentru copii si pentru casa.

Printre partenerii din VODAFONE CLUB se numara: 7Card, AVStore, BestKids, Bitdefender, Carturesti, Deichmann, Domino's Pizza, Arthur, Jerry's Pizza, Lego, Logiscool, Salomon sau Vivre. Clientii Vodafone Business vor beneficia de reduceri la serviciile destinate companiilor oferite de Bitdefender, BlackCab sau Regina Maria. Lista completa este disponibila in sectiunea dedicata din aplicatia mobila My Vodafone.

Mai mult decat atat, in fiecare luna toti clientii se vor putea bucura de reduceri de top, disponibile exclusiv in luna curenta, sub denumirea de OFERTA LUNII. Spre exemplu, in luna ianuarie, beneficiarii programului de loialitate pot opta pentru reduceri de pana la 50% la serviciile de fitness si nutritie de la 7Card, la magazinele Intersport sau la serviciile medicale oferite de reteaua de sanatate Regina Maria.

Programul de loilalitate VODAFONE CLUB va deveni disponibil in perioada urmatoare si pentru utilizatorii de servicii fixe.

Mai mult in Conturi, Campanii


PUBLICITATE: