Vinovat: Vanzarile. Marketingul Hofigal: “Nu noi am comandat campania (cu Valentina Pelinel) ci un alt departament".
Marti, 18 Septembrie 2012
(Adplayers, Iulian Toma ) Lipsa de comunicare interna intre departamentele de marketing sau vanzari Hofigal si managementul companiei? 

Intr-un
articol aparut astazi in Jurnalul National, Stefan Manea, directorul general Hofigal, se delimiteaza de raspunderea comunicarii outdoor a companiei spunand ca refuza sa aiba orice fel de asociere cu Valentina Pelinel, protagonista panourilor publicitare, si Cristian Boureanu, membru marcant PDL si sotul purtatoarei de imagine a campaniei.

“Nu noi am comandat campania (cu Valentina Pelinel n.r.) ci un alt departament”, a declarat astazi pentru adplayers Daniela Raiciu, Director de Marketing la Hofigal, care a declinat raspunderea departamentului de marketing pe care il conduce in recenta campanie outdoor Hofigal cu Valentina Pelinel.

Intrebata cine altcineva ar mai putea comanda o campanie Hofigal in media, Daniela Raiciu a declinat responsabilitatea comunicarii outdoor catre departamentul de vanzari care s-ar afla la originea mesajului si comenzii de aparitie a campaniei pe panourile publicitare.

Mai mult in Conturi

 


PUBLICITATE: