“Unele cariere se termina la 25 de ani. Viata ta nu" Universitatea Romano Americana. Creatie WOPA
Joi, 11 Iunie 2015
 adplayers. info

“Unele cariere se termina la 25 de ani. Viata ta nu”. Este cel mai recent mesaj al campaniei de atragere a viitorilor studenti si studente, transmis de Universitatea Romano Americana. Sub sloganul “Invata sa fii cineva. Pe viata.”, campania de comunicare este semnata de Weapons of Public Attraction (WOPA) - strategie, creatie si The Public Advisors (PR)

 “Insight-ul de la care am plecat a fost faptul ca la varsta de 18 ani, meseriile de gamer, de fotomodel, de skater sunt privite ca fiind cele mai cool. Dar tinerii la aceasta varsta se gandesc la un job, nu la o cariera, avand o viziune pe termen foarte scurt, orizontul cel mai indepartat fiind cel mult varsta de 25 de ani” motiveaza punctul de plecare al campaniei Luca Bulacu, Creative Partner, Weapons of Public Attraction. 

“Campania ii provoaca sa gandeasca in perspectiva. Viata continua si dupa 25 de ani si atunci nu ne mai dorim job-uri, ci cariere de succes”, mai argumenteaza Bulacu ideea campaniei pentru Universitatea Romano – Americana.

Potrivit oficialilor de relatii publice, din mixul de comunicare al campaniei fac parte o componenta online de bannere si google display, Facebook & LinkedIn Ads, radio & print, campanie indoor la metrou si outdoor la nivel national. Campania a inclussilansareanoului design al platformei online de comunicarea UniversitatiiRomano - Americane, www.rau.ro.

Activitatile de PR elaborate sicoordonate de catre The Public Advisors vor include relatii cu media, evenimente de presa, comunicarein social media, community engagement si KOLs engagement.

Echipa WOPA dedicata proiectului a fostformata din: Ionut Datcu (Client Service Director & Managing Partner), Luca Bulacu (Creative Partner), Mihai Gheorghiu (Senior Art Director), Adrian Dragan (Senior Copywriter), Alex Eftinoiu (Senior Strategic Planner), Raluca Berescu (Account Director).

Agentia The Public Advisors a fost dedicata campaniei prin: Simona Dan (Managing Partner), Raluca Mihalachioiu (Managing Partner), Sorana Ionita (Senior Public Advisor), Cristina Petrescu (Public Advisor).

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: