Un sfert de milion s-au portat in Telekom. Noile oferte pentru cei care se porteaza din alte retele
Miercuri, 12 Februarie 2020

 

Credit: Telekom Romania

Noua oferta pentru Abonamentul Mobil 6 cu beneficii nelimitate cu reducere de 50% in primele 12 luni de la portare. Smartphone in rate impreuna cu un abonament Mobil 6 la doar 7 euro /luna in total, in primele 12 luni.

AdPlayers. Info

70% dintre romanii care s-au portat in reteaua Telekom Romania declara ca sunt mai multumiti acum cu serviciile de telecomunicatii, arata rezultatele unui studiu realizat de companie in noiembrie 2019, pe un esantion de clienti noi, reprezentativ la nivel national, anunta companiaodata ciu lansarea noii oferte comerciale de portare.

Potrivit reprezentantilor Telekom, volumul de date mobile, minutele si SMS-urile incluse in abonamentele de telefonie mobila, calitatea semnalului, viteza internetului, pretul si calitatea interactiunii cu angajatii Telekom, au fost factori evaluati pozitiv de catre noii clienti Telekom Romania.

Rezultatele de portare pentru anul 2019, anuntate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Telecomunicatii (ANCOM), potrivit carora grupul de companii  Telekom Romania a ocupat locul al doilea in topul portabilitatii cu peste 249,000 de numere de telefonie mobila portate, reflecta feedback-ul clientilor nostri.

Pornind de la cele mai apreciate beneficii de catre clientii Telekom- internetul nelimitat, pretul si raportul calitate-pret- compania lanseaza noile oferte comerciale pentru cei care se vor porta in reteaua Telekom, incepand de astazi, 10 februarie 2020. Acestia vor putea achizitiona abonamentul Mobil 6 cu 50% reducere in primele 12 luni si vor plati doar 3 euro/luna (aproximativ 14 lei/luna) in acest interval. Dupa cele 12 luni, costul va fi 6 euro/luna.


Credit: Telekom Romania

“Mobil Nelimitat este conceptul care a inregistrat cea mai buna performanta in segmentul de mobil la finalul anului 2019. Pentru noi este clar ca acest concept ii multumeste pe clientii nostri si din acest motiv am pregatit o noua oferta cu beneficii nelimitate si o reducere semnificativa a costului abonamentului: 50%, in primele 12 luni de la portarea in reteaua Telekom Romania. Este o oferta cu avantaje si un pret care cu siguranta ii vor multumi pe cei care se vor porta in reteaua noastra si ii vor ajuta sa uite de grijile si frustrarile legate de serviciile de telecomunicatii”, a spus
Andreas Elsner (foto), Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

Cei care se porteaza in reteaua Telekom Romania pot opta si pentru achizitionarea unui telefon mobil in rate, fara dobanda si fara avans. Unul dintre smartphone-urile disponibile in oferta Telekom este Huawei Y6s. Cei care vor achizitiona acest smartphone impreuna cu abonamentul Mobil 6 vor plati doar 7 euro/luna (aproximativ 33 lei/luna) in primele 12 luni de la portare: 3 euro/luna pentru serviciile de telefonie mobila si 4 euro/ luna rata pentru telefonul achizitionat. Dupa aceasta perioada, costul total va fi 10 euro/luna.

Ofertele sunt valabile in intervalul 10 februarie-29 martie 2020 in cazul contractelor incheiate pe o perioada de 24 de luni si se adreseaza clientilor rezidentiali care se porteaza in reteaua mobila a companiei si care au un serviciu fix de la Telekom Romania.

Mobil Nelimitat, produsul cu cea mai buna performanta in segmentul de mobil in 2019

Telekom a inregistrat 217.000 clienti pentru produsul Mobil Nelimitat, la finalul lunii decembrie 2019.

Potrivit reprezentantilor de comunicare, studiile realizate de Telekom au aratat ca majoritatea clientilor recomanda Mobil Nelimitat datorita beneficiilor nelimitate, pretului si accesului facil, atat prin intermediul magazinelor si website-ului Telekom, cat si prin intermediul magazinelor Mega Image, Shop & Go si Carrefour, in urma parteneriatelor incheiate de Telekom Romania cu retelele de retail.

Mai multe informatii despre noile oferte comerciale sunt disponibile pe: https://www.telekom.ro/oferta-portare/

Mai mult in Conturi, Campanii


PUBLICITATE: