Un bilet de avion pentru o fotografie cu cer frumos. Tedoo cu Brad Florescu in Thailanda.
Vineri, 29 Ianuarie 2016
adplayers. Iulian Toma

Un bilet pana in Thailanda pentru o fotografie cu cer frumos. Creatie. Bradut Florescu pentru tedoo.ro . Numar de aplicanti: Doar cerul este limita J

Valoarea premiului?“Nu e cazul. E un concurs care isi propune sa sustina miscarea Instagram din Romania” spune Bradut Florescu, creativ si director de creatie in publicitatea romaneasca pana in ziua in care s-a apucat de calatorii si platforma tedoo.ro.

Jurizat de tedoo.ro, ineditul concurs promovat de initiatorului platformei de calatorii a strans deja la doar cateva ore de la startul competitiei peste 150 de imagini, iar cel care a demarat-o este rezervat in estimarea numarului de doritori ai biletului. 

Mai mult despre concurs pe platforma Tedoo.ro

Regulament.

E mult spus “regulament”, fiindca nu vorbim despre cine stie ce competitie internationala. Biletul nu e atat un premiu cat un cadou pe care-l fac personal unui instagramer roman. Nu stiu inca cine e (te asigur), dar abia astept sa aflu. Sper sa fii tu. In fine, cateva reguli tot trebuie sa avem:

- Tema concursului este cerul.
- Posteaza pe Instagram o imagine
 originala (realizata de tine) care sa aiba legatura cu tema. Adauga-i hashtag-urile #tedooro si #skycumine (acesta din urma ca sa stiu ca intentionezi sa participi la concurs). Ambele hashtag-uri sunt obligatorii pentru participare.
- Pe 5 martie am sa selectez,
 dupa criterii pur subiective, 20 de instagrame dintre cele inscrise. Am sa public lista acestora si am sa las alegerea castigatorului in seama hazardului. Adica o sa-l trag la sorti.
- Ca
stigatorul va fi contactat in aceeasi zi printr-un mesaj pe Instagram, la care va trebui sa raspunda in cel mult 24 de ore. Am sa ii cer o adresa de mail, numele si prenumele si sa-mi trimita fisierul original pentru a ma asigura ca imaginea inscrisa ii apartine. In momentul in care primesc fisierul si verific, anunt public numele fericitului. Daca nu primesc raspuns in 24 de ore sau daca originalitatea lucrarii nu se confirma, repet tragerea la sorti din cei 19 ramasi.
- Ca
stigatorul trebuie sa-mi spuna pana pe 15 martie in ce perioada vrea sa zboare, ca sa fac demersurile necesare pentru emiterea biletului. Datele de zbor le stabilim de comun acord. Sa ajungem noi acolo.
- Po
ti inscrie cate imagini vrei, dar pe shortlist vei intra (daca vei intra) cu una singura.

Concursul incepe astazi. Se iau in calcul doar instagramele postate dupa cea de mai jos, deci daca vrei sa inscrii o imagine mai veche va trebui sa o repostezi (nu e suficient sa adaugi hashtag-urile).

 Mai mult in Eveniment


PUBLICITATE: