Ultima Ora! Licitatie de 5 Milioane EUR adjudecata. Domo a plecat de la Media Investment.
Marti, 18 Februarie 2014
adplayers. Iulian Toma

Stire de ultima ora. Estimat la aproximativ 5 Mil. EUR pe an, contul Domo a fost adjudecat de o noua agentie, in urma unei licitatii la care au participat mai multe companii de comunicare. 

Chiar daca pana la aceasta ora adplayers nu a aflat castigatorul cu certtitudine, ceea ce am aflat pe surse este ca Domo si-a anuntat atat agentia care a derulat contul pana in prezent (Media Investment, The Group) cat si ceilalti participanti ca licitatia a fost adjudecata unei alte agentii.

Intrebarile privind castigatorul contului nu sunt legate de capacitatea agentiei castigatoare, ci de faptul ca Domo a invitat in pitch si agentii cu competente full service, (inclusiv servicii de media). In urma licitatiei, nici castigatoarea contului nu este o agentie de media care desfasoara doar activitati specifice de planificare si cumparare de media, ci o agentie full service. Vom reveni cu noutati.

Cine stie mai mult despre castigator si organizarea licitatiei, este binevenit sa ne ofere detalii pe e-mail-ul de mai jos.

Mai mult in
Licitatii
Publicat la 18:00

Actualizare 20:00
La loc comanda! Licitatia media Domo neincheiata. Sunt mai multe selectii.



PUBLICITATE: