La loc comanda! Licitatia media Domo neincheiata. Sunt mai multe selectii.
Marti, 18 Februarie 2014
Articolul actualizeaza informatiile publicate la 18:00 (18.feb.2014) in articolul:
Ultima Ora! Licitatie de 5 Milioane EUR adjudecata. Domo a plecat de la Media Investment.

adplayers. Iulian Toma

La loc comanda cu informatia privind comunicarea Domo. Licitatia media a lantului de magazine nu s-a incheiat, iar atat timp cat se afla in desfasurare Media Investment nu a pierdut contul de media. 

Contactat de catre adplayers pentru a afla direct de la sursa stadiul furnizorilor de marketing, numarul 1 in companie, Kim Koellner, General Manager Domo s-a aratat suprins de zvonul incheierii procesului de selectie media.

"In prezent se desfasoara mai multe procese de selectie ale serviciilor de marketing si comunicare. Licitatia de media nu s-a incheiat inca" a declarat pentru adplayers, Kim Koellner, General Manager Domo. Potrivit managerului, nu este exclus ca Media Investment sa administreze si in continuare servicii de media Domo cat timp va fi aleasa sa ofere servicii de media.

Potrivit unor surse apropiate lantului de magazine, principala nemultumire a managementului Domo este legata de faptul ca  grupul condus de Szigeti din care face parte Media Investment (The Group) lucreaza si pentru un lant de magazine concurent, situatia care ar putea da batai de cap respectarii confidentialitatii activitatilor de marketing.

Asupra acestei din urma situatii, Koellner nu a dorit sa faca referire, afirmand ca procesul de selectie aflat in derulare va lamuri toate aspectele colaborarii viitoare cu agentiile selectate. Directorul general Domo a mai confirmat pentru adplayers ca, pe langa agentiile de media, pe o parte din serviciile de marketing furnizate lantului de magazine, Domo lucreaza in prezent si cu agentia ERKA Communication. 

Publicat la ora 20:00

Articolul actualizeaza informatiile publicate a 18:00 (18.feb.2014) in articolul:
Ultima Ora! Licitatie de 5 Milioane EUR adjudecata. Domo a plecat de la Media Investment.

Mai mult in Licitatii

PUBLICITATE: